Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Το ένοχο μυστικό του Μιλτιάδη – Η απαγορευμένη σχέση του 1940
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Το ένοχο μυστικό του Μιλτιάδη – Η απαγορευμένη σχέση του 1940

«Άγριες Μέλισσες»: Ένα flashback που θα δούμε στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται να εξηγήσει την μεγάλη έχθρα μεταξύ Μιλτιάδη - Δούκα.

«Άγριες Μέλισσες»:Οι «Άγριες Μέλισσες» γυρίζουν στο 1940, ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν και φωτίζουν μια ιστορία που εξηγεί την έχθρα ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα. «Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας…». Με αυτή τη σύντομη φράση, ο ANT1 περιγράφει όλα όσα αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στο 1940, όταν στο Διαφάνι γινόταν ό, τι ακριβώς και το 1958. Ίντριγκες, δολοπλοκίες και απαγορευμένοι έρωτες. Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η στάση του Μιλτιάδη Σεβαστού (Γιώργος Γάλλος) απέναντι στις αδερφές Σταμίρη ήταν ύποπτη.

Οι φανατικοί της σειράς βεβαιώθηκαν πως κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό, όταν εκείνος απαγόρευσε στον Γιάννο, τον γιο του, να βλέπει τη Δρόσω, την μικρότερη από τις αδερφές. Στο επεισόδιο της Τετάρτης αποκαλύπτεται και ο λόγος που συνέβη αυτό. Ο Μιλτιάδης Σεβαστός υπήρξε εραστής της μητέρας των τριών αδερφών. Η σχέση τους προέκυψε φυσικά, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Σταμίρη και ο Μιλτιάδης είχε την δική του οικογένεια. Ο ηθοποιός , Τάσος Χαλκιάς, αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα των Σεβαστών, ο οποίος και θα εμφανιστεί στο flashback του αποψινού επεισοδίου.

«Άγριες Μέλισσες»: Το μυστικό που κρύβεται πίσω από την διαθήκη των Σεβαστών

Όλη την εβδομάδα, η σειρά εποχής, «Άγριες Μέλισσες» δίνει στοιχεία για το παρελθόν του Δούκα και του Μιλτιάδη που τους απομάκρυνε, αλλά και τους λόγους που ο μεν πρώτος είναι μεγαλοτσιφλικάς, ο δε δεύτερος δεν πήρε μερίδιο από την περιουσία του πατέρα τους. Γεγονότα από το παρελθόν που οδήγησαν τον Δούκα να αφαιρέσει τη ζωή του Γιάννου (πιστεύοντας πως είναι ο δολοφόνος του γιου του βέβαια) και τον Μιλτιάδη να τον απειλήσει με όπλο. Κι ενώ αρχικά, ο Δούκας Σεβαστός προσπάθησε να πείσει τον αδερφό του πως ο πατέρας του τον έβγαλε από τη διαθήκη, όταν έφυγε για το μέτωπο, φαίνεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε και στο flashback πίσω στο 1940, ο Δούκας Σεβαστός πληροφορείται τη σχέση του αδερφού του με την γυναίκα του Γιώργη Σταμίρη και φροντίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία. Στα δευτερόλεπτα του τρέιλερ, βλέπουμε πως ο μεγαλοτσιφλικάς από τις «Άγριες Μέλισσες» προφταίνει τα μαντάτα στον σύζυγό της μητέρα των τριών αδερφών. Το μυστικό μαθαίνει όμως και ο πατέρας των Σεβαστών που αντιμετωπίζει τον γιο του Μιλτιάδη. Η συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο.

«Άγριες Μέλισσες»: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 6/11

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις