Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Ημίγυμνος σε γνωστή διαφήμιση ο Λάμπρος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Ημίγυμνος σε γνωστή διαφήμιση ο Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες: Η πολύ γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που υποδύεται τον Λάμπρο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Όμορφος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Όλοι ήρθαμε πιο κοντά μαζί του μέσα από την μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον οικείο πια σε όλους «δάσκαλο Σεβαστό», κατά κόσμον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο γοητευτικός ηθοποιός έφυγε από την Πάτρα και ήρθε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Πριν τα καταφέρει στον τομέα της υποκριτικής, έκανε αρκετές δουλειές πριν τα καταφέρει. Οικοδομή, μπαρ, ενώ ταυτόχρονα είναι και αθλητής. Μήπως μόλις είδατε για πρώτη φορά τον «Λάμπρο» από τις «Άγριες Μέλισσες», σας θύμισε κάτι; Ίσως η απάντηση να δικαιολογείται, εφόσον κάπου θα τον έχετε πράγματι δει ξανά. Η απάντηση είναι πως ο δημοφιλής ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση.

Πλέον ο Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί στην επιτυχία της τηλεοπτικής χρονιάς, αλλά και στην παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα», στον ρόλο του γιου του μεγιστάνα, Αλέξανδρου. Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι ότι είχε παίξει σε γνωστή διαφήμιση καραμέλας που έχουμε δει όλοι στην τηλεόραση. Εκεί είναι αγνώριστος καθώς εμφανίζεται ημίγυμνος ως άλλος Ταρζάν που δαμάζει τη ζούγκλα με τη ρώμη του και τη δύναμη της φωνής του. Θυμηθείτε παρακάτω το γνωστό τηλεοπτικό σποτ:

Άγριες Μέλισσες: Το κάστιγνκ για το ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού

Πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε με ευγνωμοσύνη για αυτό που βιώνει μέσω της σειράς, ενώ αναφέρθηκε στο κάστινγκ από το οποίο πέρασε προτού πάρει τον ρόλο, καθώς και στην πολύ συγκινητική σύμπτωση που συνέβη εκεί, η οποία τον έκανε να πει σχεδόν αμέσως το “ναι”.

«Μου είπαν ότι θέλουν να με δουν για μια καθημερινή σειρά εποχής. Αυτό, κάπως, μου χτύπησε. Ήμουν λίγο διστακτικός, μου είπαν ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάω. Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός από τους 600 που είδαν που πέρασε από κάστινγκ. Τους έλεγα διάφορες ιστορίες από το χωριό και σε κάποια φάση τους είπα μία ιστορία για ένα άλογο το οποίο είχε ο παππούς μου, τον οποίον τον έλεγαν Λάμπρο. Εκείνη την ώρα κοιτάχτηκαν κατευθείαν. Λέω “τι γίνεται;”. Μου λένε “σε θέλουμε για τον ρόλο του Λάμπρου”. Αυτό τώρα ήταν σύμπτωση; Πιστεύω πως όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις