Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη σαρδάμ: Έπος – Μπέρδεψε τη λέξη «ψωμί» με κάτι που… δεν πρέπει (vid)
LIFESTYLE

Μενεγάκη σαρδάμ: Έπος – Μπέρδεψε τη λέξη «ψωμί» με κάτι που… δεν πρέπει (vid)

Μενεγάκη σαρδάμ: Τα λόγια της μπέρδεψε λίγο πριν από το κλείσιμο της σημερινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα να κάνει ένα επικό σαρδάμ.

Μενεγάκη σαρδάμ: Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε σήμερα, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, να κάνει το απόλυτο σαρδάμ! Η παρουσιάστρια, λίγο πριν την αποφώνηση, παρουσίασε το δώρο της εκπομπής στους τηλεθεατές που ήταν από γνωστή εταιρία που φτιάχνει ψωμί. Μιλώντας σχετικά γρήγορα για να προλάβει να κλείσει την εκπομπή στην ώρα της αντί για ψωμί μπερδεύτηκε και είπε μία άλλη λέξη από ψ…. «Είναι το μόνο λευκό σταρένιο ψ..λ. με υψηλή περιεκτικότητα, ιδανικό για όσους γυμνάζονται», πρόλαβε να πει η Ελένη Μενεγάκη πριν βάλει τα γέλια, ενώ παράλληλα έψαχνε μέρος να κρυφτεί.

Η πάντα λαμπερή παρουσιάστρια σήμερα ξεπέρασε τον… εαυτό της αφού εντυπωσίασε με το 60s look που είχε υιοθετήσει. Φορώντας μαύρο σύνολο και έχοντας πιάσει πολύ όμορφα τα μαλλιά της πάνω -με πουά κορδέλα παρακαλώ- η Ελένη Μενεγάκη ήταν άκρως εντυπωσιακή στα πλάνα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.  Εκείνο όμως που συμπλήρωσε το λουκ της ήταν τα αλά Τζάκι Κένεντι γυαλιά όρασής της που δεν φοράει σχεδόν ποτέ στον «αέρα» της εκπομπής. Σήμερα λοιπόν, με σοβαρό ύφος και με την ίδια να λέει «Το θέμα είναι σοβαρό», η Ελένη φόρεσε τα υπέροχα γυαλιά της. Μάλιστα, παρατήρησε και η ίδια πως της πηγαίνουν πολύ και έτσι τα κράτησε σε κάποια πλάνα της. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Αυτό που μας νοιάζει όμως… είναι το επικό σαρδάμ:

Τα αξέχαστα σαρδάμ

Όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα των σαρδάμ και ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να μπερδέψουμε τα λόγια μας, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης. Το αποτέλεσμα είναι, είτε να εκφράσουμε κάτι που πραγματικά πιστεύουμε ή σκεφτόμασταν εκείνη τη στιγμή, είτε απλά να ακουστούμε κάπως …γελοίοι. Όπως και να ‘χει, οι στιγμές τέτοιων μπερδεμάτων μπροστά στην κάμερα της τηλεόρασης, συνήθως γράφουν ιστορία! Ας θυμηθούμε λοιπόν, μερικές από τις πιο αστείες γλωσσικές παραδρομές στην ελληνική TV.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις