Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 23: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (5/11)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 23: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη (5/11)

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 23: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα, η οποία παίρνει την απόφαση να διαλύσει τους αρραβώνες τους.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 23: Τρίτη σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Στο σημερινό επεισόδιο, ο εκφοβισµός που δέχεται η Ελένη από τα τσιράκια του ∆ούκα για να πουλήσει τα χωράφια της είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασηµίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Ο Νικηφόρος προσπαθεί µε κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώµη. Παράλληλα, το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει τον δρόµο του µε επιτυχία, καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάµπρο από δάσκαλο είναι ορατός. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα, µε τελικό του στόχο, όµως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται µε τον ∆ούκα για το θέµα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιµοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασηµίνα.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε ότι η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 23: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (5/11)
«Άγριες Μέλισσες» 4/11: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου 22

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις