Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης αντιδήμαρχος: Έκανε τον πρώτο του πολιτικό γάμο
LIFESTYLE

Τσαλίκης αντιδήμαρχος: Έκανε τον πρώτο του πολιτικό γάμο

Τσαλίκης αντιδήμαρχος: Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου μιλά για το ζευγάρι που του ζήτησε να τους παντρέψει.

Τσαλίκης αντιδήμαρχος: Ο τραγουδιστής και πλέον αντιδήμαρχος Περιστερίου Γιώργος Τσαλίκης ανέβασε πρόσφατα μια σειρά από instastories μέσα από το Δημαρχείο. Φαίνεται πως συνδυάζει άψογα την καλλιτεχνική με τη μουσική του υπόσταση, αφού παράλληλα με τις εμφανίσεις του, πρόσφατα πάντρεψε κι ένα ζευγάρι. Οι φωτογραφίες τον έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετο, αλλά την ίδια στιγμή και αρκετά αγχωμένος. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε πλάκα στο ζευγάρι και τους ρώτησε μήπως θέλουν να ξανασκεφτούν αν θα θέλουν να είναι εκείνος αυτός που θα τους παντρέψει.

Καλεσμένος στην εκπομή του Νίκου Μουτσινά ήταν την Παρασκευή ο Γιώργος Τσαλίκης, όπου μίλησε για το πώς του ζήτησε το ζευγάρι να τους παντρέψει. «Χτυπά η πόρτα στο γραφείο μου την ώρα που ήμασταν σε σύσκεψη. Και μπαίνει μία κοπέλα μέσα, σχεδόν ετοιμόγεννη με τον άντρα και την μητέρα της, και μου λέει: «Θέλω μία χάρη σε παρακαλώ πάρα πολύ. Παντρευόμαστε και θέλουμε να μας παντρέψεις». Της λέω «δεν το ’χω ξανακάνει, αλλά είναι στη δικαιοδοσία μου». Στη συνέχεια ανέφερε επιπλέον:«Τη ρωτάω πότε είναι ο γάμος και μου λένε 2 Νοεμβρίου, δηλαδή τότε που έχω πρεμιέρα. Μόλις είδα τα μάτια της στεναχωρημένα, είπα θα το κάνω», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος στις φετινές δημοτικές εκλογές, «σάρωσε» καθώς βγήκε δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο Περιστερίου.

Γιώργος Τσαλίκης Περιστέρι: Η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το μουσικό σχήμα

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος του μίλησε για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άντζελα Δημητρίου βλέποντας τα προσχέδια της μαρκίζας, όπου ένα εκ των δύο είχε ως «πρώτο όνομα» εκείνο του τραγουδιστή, θίχτηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει. Στις δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους αναφέρει: «Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα. Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε; Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις