Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Τα νεύρα της παίκτριας – Κρατιόταν να μην γελάσει η Ζέτα
LIFESTYLE

Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Τα νεύρα της παίκτριας – Κρατιόταν να μην γελάσει η Ζέτα

Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Πολύ συχνά έχει τύχει οι παίκτες στην συγκεκριμένη εκπομπή να έχουν ''κολλήσει'' με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν την ζητούμενη λέξη.

Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Το Ρουκ Ζουκ, είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που από την αρχή της είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, ιδιαίτερα με τις γκάφες που γίνονται κατά καιρούς απ παίκτες πάνω στο άγχος της στιγμής. Καμιά φορά στο Ρουκ Ζουκ οι παίκτες τυχαίνει να «κολλάνε» σε μία λέξη και να μη βρίσκουν την απάντηση. Κάτι τέτοιο έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού, όπου μία παίκτρια προσπαθούσε να βοηθήσει τον συμπαίκτη της, να βρει τη λέξη «ταμπέλα». Μόνο που εκείνος «κόλλησε» και η φίλη του… αγρίεψε, καθώς δε μπορούσε να χωνέψει ότι δεν έβρισκε τη λέξη.

Αφού ο χρόνος τελείωσε, η παίκτρια είχε εκνευριστεί τόσο, που η Ζέτα Μακρυπούλια προσπαθούσε με δυσκολία να κρατηθεί και να μη γελάσει από την αντίδρασή της. Της είπε μάλιστα ότι φοβήθηκε μη τον δείρει κιόλας, για τις απαντήσεις που έδωσε, κάτι που είπε και ο συμπαίκτης της, κάνοντας φυσικά χιούμορ. Όσο για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν την συμπαίκτριά τους, λέγοντας πως είναι λίγο… άγρια.

Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Η επική ατάκα παίκτριας με την… απαγορευμένη λέξη

Την πιο ακατάλληλη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει ποτέ παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ, κατάφερε να δώσει μια νεαρή κοπέλα στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού. Στόχος της ομάδας της, ήταν να βρει την λέξη ψυχή. Το μόνο που γνώριζε η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν πως η λέξη αυτή άρχιζε από Ψ. Τι συνέβη αργότερα; Όταν αυτή που έπρεπε να την βοηθήσει να την βρει, της είπε να συμπληρώσει την έκφραση «μου έχεις φάει τη… ψ», εκείνη είπε την πιο… ακατάλληλη λέξη που θα μπορούσε να βρει.

Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ: Δείτε εδώ την ακατάλληλη λέξη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις