Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων: ‘Μόνο εγώ μπορώ να φέρω τη νίκη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων: ‘Μόνο εγώ μπορώ να φέρω τη νίκη”

Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων: Για όλους όσοι έβλαψαν την Ένωση Κεντρώων τα χρόνια που ήταν εντός Βουλής, αλλά και για το μέλλον της, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.

Βασίλης Λεβέντης Ένωση Κεντρώων: Θύμα του Αμερικανού και του Γερμανού πρέσβη έπεσε η Ένωση Κεντρώων, ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι ο Αμερικανός και ο Γερμανός πρέσβης βρίσκονται πίσω από τις αποχωρήσεις βουλευτών του κόμματός του αλλά και από το «κόψιμο των καναλιών που κάνανε στις εκλογές στην Ένωση Κεντρώων». Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα κατέχει ισόβια τη θέση του προέδρου του κόμματος καθώς μόνο αυτός μπορεί να το οδηγήσει σε νίκη και σημείωσε ότι έχει ορκιστεί ότι θα ξαναβάλει την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή. Εκτίμησε, τέλος, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν με λίστα «Την θέση του Πρόεδρου θα την έχει ο Λεβέντης όσο ζει γιατί μόνο ο Λεβέντης μπορεί να οδηγήσει σε νίκη το κόμμα» είπε ενώ για τα στελέχη του κόμματος ανέφερε πως τον πρόδωσαν κάποιοι:

«Προτίμησα και έβαλα νέους και με πρόδωσαν. Hήρθαν σφετεριστικά δίπλα μου για να βουτήξουν την έδρα. Πίστεψα στον άνθρωπο και στην ηθική υπόσταση». Τέλος, για την υπόθεση Novartis ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι όλοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν χρηματιστεί ενώ «τα πήραν όλοι». Αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο είπε: «Ο Παπαγγελόπουλος κακώς έκανε και μπήκε στην πολιτική. Όταν είσαι στο δικαστικό σώμα δεν μπαίνεις στην πολιτική προσθέτοντας πως “αν είχαμε βάλει να μην δικαιούνται οι Δικαστικοί να μπαίνουν σε ψηφοδέλτια για πέντε χρόνια θα είχαν διατηρήσει και οι δικαστικοί το κύρος τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις