Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλιος Ρόκκος: Πήγε στο ”The Voice” να κάνει έκπληξη και… τού την έκαναν οι coaches
LIFESTYLE

Στέλιος Ρόκκος: Πήγε στο ”The Voice” να κάνει έκπληξη και… τού την έκαναν οι coaches

Στέλιος Ρόκκος: Οι τέσσερις καλλιτέχνες του ''The Voice'' είχαν πάρει τη θέση τους, έχοντας γυρισμένες τις πλάτες στην σκηνή, όταν εκεί ανέβηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στέλιος Ρόκκος: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε του Coaches του The Voice κατά τη διάρκεια των Bilnd Audition της Κυριακής, καθώς on stage βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Οι τέσσερις καλλιτέχνες είχαν πάρει τη θέση τους, με τις καρέκλες τους The Voice γυρισμένες πλάτη στη σκηνή, όταν εκεί ανέβηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Κάνοντας σήμα στο κοινό να μην βγάλει… τσιμουδιά, ο Στέλιος Ρόκκος άρχισε να τραγουδάει μια από τις κορυφαίες επιτυχίες του το «Έμεινα Εδώ». Το εντυπωσιακό, πέραν της έκπληξης, ήταν πως η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα πριν καλά, καλά ο Στέλιος Ρόκκος καταφέρει να πει τρεις λέξεις από το κουπλέ του τραγουδιού του. Φυσικά, σε λίγα δευτερόλεπτα και οι υπόλοιποι τρεις coaches του The Voice γύρισαν τις καρέκλες και καλωσόρισαν τον τραγουδιστή.

«Έλεγα πάντα πόσο σημαντικό είναι η φωνή να έχει hit. Με το που ξεκίνησε λέω “αυτός είναι ο Στέλιος Ρόκος ρε”. Ήξερα ότι είσαι εσύ, κατάλαβες γιατί έχει φωνάρα ρε Στέλιο» είπε η Έλενα Παπαρίζου αφότου τελείωσε το τραγούδι του ο Στέλιος Ρόκκος. Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στον εαυτό του πρώτα από όλα, για το γεγονός ότι άργησε πέντε δευτερόλεπτα να γυρίσει την καρέκλα, είπε πως η φωνή ήταν Στέλιος Ρόκκος αλλά είχαν μιλήσει μόλις πριν λίγο και του είχε πει πώς ήταν σπίτι και το θεωρούσε αδιανόητο ότι μπορούσε να είχε προλάβει να έρθει! Ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε ότι καθόταν με την σύζυγό του Ελένη στο σπίτι τους και σκέφτηκαν να πάνε στα στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα για να κάνουν πλάκα στους συναδέλφους τραγουδιστές.

Στέλιος Ρόκκος: Εντυπωσίασε με την επιτυχία του ‘Έμεινα εδώ’

Στέλιος Ρόκκος: ‘Θέλαμε να κάνουμε μια πλάκα’ είπε ο Ρόκκος στον Ρουβά

«Θέλαμε να κάνουμε μια πλάκα, να τη γράψουμε στα κινητά μας. Τώρα, όμως καταλαβαίνω ότι αυτό το γράφουν κανονικά οι κάμερες», είπε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Σάκη Ρουβά να του απαντάει «σε γράφουν 7 κάμερες». Πριν φύγει από το The Voice, ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε μαζί με τον Σάκη Ρουβά το ντουέτο τους «Όσο Έχω Εσένα», ενώ μαζί τους στη σκηνή ανέβηκε και η Έλενα Παπαρίζου. Ο Σάκης Ρουβας και ο Στέλιος Ρόκκος, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην Αθήνα και υποδέχονται τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Οι τρεις τραγουδιστές αναμένεται να εμφανιστούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Estate στην Αθήνα.

Ο Σάκης Ρουβας και ο Στέλιος Ρόκκος, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά , σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν, στο Estate και υποδέχονται τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου. Ο απόλυτος Έλληνας pop-star, Σάκης Ρουβάς, η number one diva της pop ,Έλενα Παπαρίζου, ο εκρηκτικός και πάντα ξεχωριστός Στέλιος Ρόκκος, ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Στέλιος Ρόκκος: Που θα δούμε το αχτύπητο τρίδυμο

It’s party time! με τρεις καταξιωμένους καλλιτέχνες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, με πολύ μεγάλες επιτυχίες , σπουδαία τραγούδια, και ανεπανάληπτη σκηνική παρουσία, να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να απογειώνουν τις βραδιές μας. Τρεις δυναμικές, άμεσες και επικοινωνιακές προσωπικότητες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα μεταμορφώνουν το Estate , στο πιο in club της Αθήνας, με το κοινό να ζει εκρηκτικές βραδιές. Ραντεβού λοιπόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Estate Athens. Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς ανατρέπει τα μουσικά δεδομένα στον θρυλικό χώρο του ESTATE Night Club. Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος – Έλενα Παπαρίζου μαζί στο πιο ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα.

Στέλιος Ρόκκος: Οι επιτυχίες του τραγουδιστή

Ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος γεννήθηκε στις  11 Φεβρουαρίου του 1965, είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε στην Καλλιόπη της Λήμνου. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά στη Λήμνο το 1984 και από το 1988 εκτός Λήμνου. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 12 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum. Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, o Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης κ.ά.

Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 έως το 2018 ο Στέλιος, όπου εμφανιζόταν ήταν με το γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο στην κιθάρα. Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις