Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας ΣΚΑΪ: «Ο Σεφερλής την έχει ψωνίσει λίγο»
LIFESTYLE

Λιάγκας ΣΚΑΪ: «Ο Σεφερλής την έχει ψωνίσει λίγο»

Λιάγκας ΣΚΑΪ: Καρφιά του παρουσιαστή για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο βέβαια παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι για πολλά χρόνια τον κυνηγάει ένα ολόκληρο σύστημα.

Λιάγκας ΣΚΑΪ: Στον δημοφιλή κωμικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στο Secret και συγκεκριμένα τη φράση του «χαλάω κάποια φαιά ουσία και κάποιοι ζουν από αυτό κρίνοντας όλο αυτό που κάνω εγώ», στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν πολλά να σχολιάσουν και να αποκαλύψουν. Αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Ο Μάρκος Σεφερλής έπαθε Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι ολοφάνερο. Είναι παντού εχθροί που τον κυνηγούν να του κάνουν ζημιά, να τον κρίνουν… Σιγά, τι πέρασε; Τα μαρτύρια του Ταντάλου»;

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο στη συνέχεια και ανέφερε τα εξής: «Ο άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ο Μάρκος Σεφερλής, μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο. Επί σειρά ετών τον πολεμάει ένα σύστημα, ένα σύστημα ποιοτικών ηθοποιών δεν αποδέχεται τον Μάρκο και αυτή είναι η αλήθεια, γιατί το έχω ζήσει, κάποια κανάλια του έκλειναν τις πόρτες και δεν τις άνοιγαν και μπήκε από κερκόπορτα σε κανάλι και μετά τα κανάλια τον αποδέχτηκαν. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Μάρκος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το Just the Two of Us στο Mega. Τον είχαμε καλεσμένο εμείς και του έκανα εγώ την πρόταση στον αέρα και μέχρι τότε ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του Mega μου έλεγαν «Θα βάλουμε στο Mega τον Μάρκο Σεφερλή»; Και μετά το Mega αναγκάστηκε και έδωσε πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή που έκανε κι επιτυχία ο άνθρωπος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις