Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου τσιφτετέλι: Η αθλήτρια έβαλε «φωτιά» στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου τσιφτετέλι: Η αθλήτρια έβαλε «φωτιά» στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου

Έρρικα Πρεζεράκου τσιφτετέλι: Ακόμα ένα βράδυ παρέα στο τηλεοπτικό καινό κράτησε η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με την Ερρικα Πρεζεράκου ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Έρρικα Πρεζεράκου τσιφτετέλι: Ένα οδοιπορικό από τα 45 χρόνια της ελληνικής δισκογραφίας του Μίλτου Καρατζά παρουσίασε η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, χθες το βράδυ. Ο Μίλτος Καρατζάς έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα ερμηνευτών και δημιουργών από διαφορετικά είδη μουσικής στα 45 χρόνια της πορείας του στον  χώρο της ελληνικής δισκογραφίας. Αγαπημένες επιτυχίες μας χάρισαν οι: Χρήστος Κυριαζής, Σταμάτης Γονίδης, Κώστας Τουρνάς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Δάντης, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βουρλιώτης, Κωνσταντίνα, Σουσάνα Τρυφιάτη, Τάσος Σκούρας και Έρρικα Πρεζεράκου.

Την παρέα συμπλήρωναν οι: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Εβίνα Μάλτση, Μιχάλης Παπαθανασίου,, Νίκη Σερέτη, Γιώργος Καχριμάνης. Στο πλατό βρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι Βάσω Μητρομάρα, Μάρα Χαρμαντά, Αγγελική Καρδιόλακα, Όλγα Τσαουσέλου και Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Η γνωστή αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η αθλήτρια με το απίστευτο κορμί, χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού Μια αγάπη δεν τελειώνει του Σταμάτη Γονίδη.

Πώς τα πήγε σε τηλεθέαση η εκπομπή

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, που αφήνει εποχή, τα πήγε πάλι πολύ καλά στην τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό είχε μέσο όρο τηλεθέασης 24,2%, στο γενικό κοινό έκανε 23,3, ενώ στο καλύτερο τέταρτο έφτασε το πολύ υψηλό για βράδυ Σαββάτου 29,4.

Απολαύστε το αισθησιακό τσιφτετέλι της:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις