Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκύλος viral: Χτυπάει το… κουδούνι γιατί τον είχαν ξεχάσει έξω
ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος viral: Χτυπάει το… κουδούνι γιατί τον είχαν ξεχάσει έξω

Σκύλος viral: Τον άφησαν κατά λάθος έξω από το σπίτι στη Τζόρτζια των ΗΠΑ κι εκείνος μετά χρησιμοποιεί τη μουσούδα του για να πατήσει το κουδούνι.

Σκύλος viral: Ένα βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral, απεικονίζει ένα σκύλο ο οποίος φαίνεται να χτυπάει το… κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του. Γιατί; Επειδή τον άφησαν κατά λάθος έξω από το σπίτι στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η Chika (σ.σ. το όνομα του σκύλου) γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα φαίνεται να μυρίζει το σημείο που βρίσκεται η κάμερα, ενώ λίγο μετά χρησιμοποιεί τη μουσούδα του για να πατήσει το κουδούνι. Αφού περιμένει για λίγα δευτερόλεπτα, κατεβαίνει από τη βεράντα, για να επιστρέψει ξανά λίγο αργότερα.

Δεν το βάζει κάτω και δοκιμάζει πάλι να χτυπήσει το κουδούνι, αυτή τη φορά με το… πόδι της. Όταν τα καταφέρνει, στέκεται εκεί και περιμένει να της ανοίξουν. Σύμφωνα με το New York Post, οι ιδιοκτήτες του δεν άκουσαν το κουδούνι. Ωστόσο, κάποια στιγμή θυμήθηκαν πως είχαν κλειδώσει τη Chika έξω και σηκώθηκαν για να της ανοίξουν.Η όλη προσπάθειά του χαριτωμένου σκύλου πάντως φαίνεται ότι έπιασε τόπο, αφού ο πατέρας της τριμελούς οικογένειας, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε από τον ήχο του κουδουνιού και τον έβαλε μέσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις