Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 22: Τι θα δούμε την Δευτέρα 4/11
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 22: Τι θα δούμε την Δευτέρα 4/11

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 22: Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 22: Η νέα δραματική σειρά εποχής  ‘Άγριες Μέλισσες’ συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, οι οποίοι την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ANT1. Στις τελευταίες σκηνές από το επεισόδιο 21 βλέπουμε πως ο Νικηφόρος έρχεται στα όρια του, όταν ανακαλύπτει τα δόλια σχέδια της Μυρσίνης εναντίον της Ασημίνας, ενώ μια συζήτηση με την Ανέτ οδηγεί τον Λάμπρο στο κατώφλι της Ελένης, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το μοιραίο πάθος που τους ενώνει. Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 22: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 4/11

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 21: Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο προηγούμενο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε ότι η μικρότερη από τις αδερφές Σταμίρη, η Δρόσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Κυπραίο να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε υποψίες για το ποιόν του. Μπορεί η Δρόσω να ξεσκεπάσει τις σκοτεινές προθέσεις του άγνωστου άνδρα; Τα λόγια της μεθυσμένης Ασημίνας κάνουν τον Νικηφόρο να υποψιαστεί τις τρεις αδερφές και να ψάξει σε βάθος την αληθινή σημασία τους. Τι πρόκειται να ανακαλύψει; Την ίδια ώρα, ο μικρός αδερφός των Σεβαστών, ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει τα δόλια σχέδια της μητέρας του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» εναντίον της Ασημίνας.

«Άγριες Μέλισσες» : Οι εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 21: Το ξεμπρόστιασμα της Θεοδοσίας στην Ελένη

Ο επίδοξος συγγραφέας θα έρθει στα όριά του με τις μεθόδους που μεταχειρίζεται η μητέρα του για να τον χωρίσει. Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τετάρτης, η σύζυγος του δάσκαλου στις «Άγριες Μέλισσες» περνά στην αντεπίθεση. Η Θεοδοσία ξεμπροστιάζει λοιπόν την Ελένη για το παρελθόν της, γεγονός που κάνει τον Λάμπρο να συγκρουστεί μαζί της. Την ίδια ώρα, μια συζήτηση με την Ανέτ οδηγεί τον Λάμπρο στο κατώφλι της Ελένης, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το μοιραίο πάθος που τους ενώνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις