Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαλίκης – Μουτσινάς: Η αποχώρηση της Δημητρίου και το… δημοτικό συμβούλιο
LIFESTYLE

Τσαλίκης – Μουτσινάς: Η αποχώρηση της Δημητρίου και το… δημοτικό συμβούλιο

Τσαλίκης - Μουτσινάς: Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τσαλίκης – Μουτσινάς: O διάσημος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μίλησε για την εμπειρία του στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, αλλά και τους λόγους που αποχώρησε από το μαγαζί όπου θα εμφανίζεται, η Άντζελα Δημητρίου. Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μάθει περισσότερα για τα νέα καθήκοντα του Γιώργου Τσαλίκη στον Δήμο Περιστερίου, όπου και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως αν πριν κάποιο καιρό κάποιος του έλεγε πως «θα έμενα ακίνητος 10 ώρες σε ένα γραφείο με συσκέψεις κτλ, θα έλεγα, “φίλε, εντάξει, δεν είσαι καλό μέντιουμ”». Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δήμαρχο Περιστερίου και εξήγησε πως αποφάσισε να δεχτεί την πρότασή του να κατέβει υποψήφιος. «Όταν μου έκανε την πρόταση πριν από αρκετά χρόνια, δεν ένιωθα έτοιμος» είπε και εξήγησε πως, αφού το συζήτησε με την σύζυγό του Δώρα, αποφάσισε να πει το «ναι» αυτή τη φορά.

Τσαλίκης – Μουτσινάς: Η…συγγνώμη του Νίκου

Στο σημείο εκείνο, ο Γιώργος Τσαλίκης περιέγραψε πως ήταν ο Νίκος Μουτσινάς που διέδωσε αστραπιαία την είδηση πως είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. «Εγώ σε έβγαλα; Ζητώ συγγνώμη από το Περιστέρι» είπε αστειευόμενος ο Νίκος Μουτσινάς. «Φαντάζομαι ότι τα παιδιά σου πια είναι σε ψυχολόγο για να τους πουν για ποιο λόγο είναι μεγαλύτερα από τον πατέρα τους» σχολίασε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Στη συνέχεια της κουβέντας ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με καυστικό τρόπο. «Τι ώρα βγαίνει η Άντζελα γιατί θέλω να έρθω;» με τον Γιώργο Τσαλίκη να ξεσπά σε γέλια. Λίγες μέρες νωρίτερα, έγινε γνωστό πως η συνεργασία τους δεν προχώρησε και ότι η τραγουδίστρια αποχωρούσε από το σχήμα. «Άντζελα βγαίνει λίγο αργά, μπορεί να μην την προλάβεις» του απάντησε γελώντας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τσαλίκης – Μουτσινάς: ”Στενοχωρήθηκε, αποχώρησε.’ όσα είπε για την Άντζελα Δημητρίου

Θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους της ρήξης με την Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Της έστειλαν ένα προσχέδιο της αφίσας, όπου στη μία είμαι εγώ μπροστά και στην άλλη εκείνη. Ε, το θεώρησε προσβλητικό…». Ο ίδιος, τόνισε πως πήρε αμέσως τηλέφωνο για να δηλώσει πως δεν είχε πρόβλημα να αλλάξει η μαρκίζα. «Δεν έχω χαλάσει ποτέ σχήμα για μαρκίζα, το θεωρώ τελείως παλιακό και ξεπερασμένο. Στενοχωρήθηκε με κάτι, αποχώρησε, η ζωή συνεχίζεται…»

Τσαλίκης – Μουτσινάς: Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις