Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Halloween 2019: Η Χάιντι Κλουμ με ζαρωμένο δέρμα και… λυκάνθρωπος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Halloween 2019: Η Χάιντι Κλουμ με ζαρωμένο δέρμα και… λυκάνθρωπος

Halloween 2019: Οι μεταμφιέσεις του μοντέλου, Χάιντι Κλουμ, έχουν αφήσει ιστορία στις γιορτές του Halloween στην Αμερική.

Halloween 2019: Είναι αλήθεια πως τα πάρτι της Χάιντι Κλουμ έχουν αφήσει ιστορία στον Halloween στην Αμερική. Μια χρονιά έφτασε στο λαμπερό πάρτι της στο Μανχάταν σε φορείο, μεταμφιεσμένη σε «πτώμα», ενώ μια άλλη έφτασε ντυμένη ως πράσινο Ορκ, από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Σρεκ». Αγνώριστη υπήρξε όμως και όταν μεταμορφώθηκε σε ηλικιωμένη κυρία με ζαρωμένο δέρμα και λευκά μαλλιά ή ως λυκάνθρωπος από το διάσημο βίντεο κλιπ του Michael Jackson, «Thriller». Σε μια από τις μεταμφιέσεις της, η Χάιντι Κλουμ ντύθηκε ο εαυτός της και προσέλαβε τέσσερις ακόμη σωσίες της, με αποτέλεσμα το πάρτι να γεμίσει γυναίκες που έμοιαζαν εκπληκτικά με το μοντέλο και παρουσιάστρια. Καθώς έφτασε το φετινό Halloween, η Χάιντι Κλουμ αποφάσισε να δώσει όλη την διαδικασία της μεταμφίεσής της, βήμα προς βήμα, από τον λογαριασμό της στο Isntagram.Κλ

Κάθισε πίσω από τη βιτρίνα ενός καταστήματος στην 34η οδό του Μανχάταν και ξεκίνησε την μεταμόρφωση, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των θαυμαστών που στάθηκαν με τα πρόσωπα κολλημένα στο τζάμι για να δουν το μοντέλο. Οι συνεργάτες της Χάιντι Κλουμ ετοίμασαν για εκείνη μια ολόκληρη στολή από ελαστικό υλικό που θα δίνει την αίσθηση του σώματος, την οποία το μοντέλο φόρεσε σαν… παντελόνι. H Χάιντι Κλουμ έδωσε με την τελευταία της ανάρτηση μια γεύση από τη μορφή που θα έχει μετά την αλλαγή για το πάρτι του Halloween. Και τελικά μετά από πολλές αναρτήσεις που έδιναν μια ιδέα από τη μεταμφίεσή της η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε τι ντύθηκε.

Halloween 2019: Δείτε τις μεταμφιέσεις της Χάιντι Κλουμ

View this post on Instagram

#heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

View this post on Instagram

#heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις