Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλλοδαποί Σταθμός Λαρίσης: Αιματηρή συμπλοκή – Ένας τραυματίας
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαποί Σταθμός Λαρίσης: Αιματηρή συμπλοκή – Ένας τραυματίας

Αλλοδαποί Σταθμός Λαρίσης: Άγριος καβγάς με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Σταθμό Λαρίσης

Αλλοδαποί Σταθμός Λαρίσης: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ενός Ιρανού και ενός Αφγανού σημειώθηκε γύρω στις 11.20 το πρωί της Παρασκευής, έξω από τον Σταθμό Λαρίσης. Ο Ιρανός, είναι  24 ετών, μαχαίρωσε τον 37χρονο Αφγανό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αιτία της συμπλοκής είναι οι προσωπικές διαφορές των δύο αλλοδαπών. Ο δράστης συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη και λίγες μέρες πριν σε καφετέρια στις Αχαρνές στην περιοχή της Ομόνοιας. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 22.30 σε καφετέρια που βρίσκεται επί της οδού Αχαρνών 52. Τέσσερις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε άλλους δύο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από αιχμηρό αντικείμενο και να μεταφερθούν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας. Η αστυνομία συνέλαβε Αλγερινό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μαχαίρι, αεροβόλο όπλο και κλομπ.

Αλλοδαποί Ομόνοια: ”Πεδίο μάχης” η περιοχή της Αθήνας

Συμπλοκή αλλοδαπών: Το αιματηρό περιστατικό στην πλατεία Αμερικής

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί με τον 18χρονο Αφγανό που έπεσε νεκρός στην πλατεία Αμερικής, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος μέσα στο 2019 είχε κατηγορηθεί για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ ήταν σεσημασμένος για ληστείες. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τις ΕΛ.ΑΣ το επεισόδιο ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλοδαπών να ξέσπασε για την αγοραπωλησία ναρκωτικών. Λίγο μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 18χρονος έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.

Μάλιστα, άμεσα ξεκίνησαν και οι ανακρίσεις προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση του αιματηρού περιστατικού προκειμένου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να φτάσουν στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε τον 18χρονο. Ο θάνατος του νεαρού, είναι πιθανό να πυροδοτήσει νέο κύμα βίας, καθώς το μίσος μεταξύ ομάδων αλλοδαπών είναι πολύ μεγάλο. Η αστυνομία πραγματοποίησε τρεις προσαγωγές και ξεκίνησε αμέσως τις ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Συμπλοκή αλλοδαπών Σκότωσαν άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις