Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 31/10: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 31/10: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 31/10: Πέμπτη σήμερα και η σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει με ένα ακόμα νέο επεισόδιο, έτοιμο να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 31/10: Πέμπτη σήμερα και η σειρά του ΑΝΤ1 , ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ σε σκηνοθεσία Βίκυ Μανώλη και ο Λίνου Χριστοδούλου, έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο που θα ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα της σειράς. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ότι ο Αργύρης ανησυχεί για την Κάτια και πάει κρυφά να τη δει στο κτήμα. Η συνάντησή τους δεν εξελίσσεται όπως περίμενε εκείνος. Ο Αντρέας, στριμωγμένος οικονομικά, αναγκάζεται να δεχτεί την προσφορά του Χατζή για παράνομες δραστηριότητες. Ο Αστυνόμος, παρακολουθώντας τη Μαρίνα, ακούει κάτι και τη στριμώχνει για το θέμα της Μελίτης.

Η Κάτια ζητά απ’ τον Νίκο να την πάρει μαζί του στην Αθήνα, έχοντας στο μυαλό της να ψάξει κρυφά για τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, η Σοφία εξακολουθεί να προσπαθεί να σαγηνέψει τον Άρη και ο Γιώργος κάνει μια συμφωνία με το μικρό Μανώλη, προκειμένου να τον βοηθήσει. Η Μαρίνα ζητάει κάτι από το Μιχάλη, που θα αναστατώσει τις ζωές όλων. Η σειρά προβάλλεται από τα τηλεοπτικά κανάλια ANT1 και Alpha Κύπρου τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο νοτιοκορεάτικο σίριαλ Unknown Woman που προβλήθηκε το 2017 στο τηλεοπτικό δίκτυο KBS2. Τη ελληνική διασκευή του σεναρίου επιμελείται η Μαρία Γεωργιάδου.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 31/10: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου 30/10

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τετάρτης (30/10)της σειράς παρακολουθήσαμε ένα ακόμα επεισόδιο που έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Πιο συγκεκριμένα παρακολουθήσαμε ότι η Ιωάννα αναρρώνει στο σκάφος με τη φροντίδα του Μιχάλη, ο οποίος τρομαγμένος απ’ την περιπέτεια της εγκυμοσύνης της, έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του σ’ αυτήν. Η Μαρίνα υποφέρει γιατί δεν βρίσκει τρόπο να φέρει κοντά της τον Μιχάλη. Και παρά την επιμονή της Μάρθας να τον διεκδικήσει, η Μαρίνα παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου 30/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις