Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Κουκουράκης: Οι Άγριες Μέλισσες, το διαζύγιο των γονιών και η “καψούρα” με τη Γαρμπή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Κουκουράκης: Οι Άγριες Μέλισσες, το διαζύγιο των γονιών και η “καψούρα” με τη Γαρμπή

Γιάννης Κουκουράκης: Ο Γιάννης Κουκουράκης, ο τηλεοπτικός Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Γιάννης Κουκουράκης: Στο The 2night Show βρέθηκε ο Γιάννης Κουκουράκης, ο ‘Κωνσταντής’ από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον έρωτα που είχε κάποτε με την Καίτη Γαρμπή και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον αιφνιδίασε παίρνοντάς την τηλέφωνο. «Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με την Καίτη Γαρμπή. Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Έκοβα φλέβα, άκουγα Καίτη Γαρμπή κι έλιωνα. Στην Πέμπτη δημοτικού με έπιασε τρελός έρωτας, στην έκτη συνεχίστηκε και στην πρώτη γυμνασίου μαθαίνω ότι παντρεύεται τον Διονύση Σχοινά και μου καταστράφηκε το σύμπαν. Πολύ πληγώθηκα. Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Γρηγόρης έβγαλε το τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι.

«Τότε είχε βγει το ‘Ατόφιο χρυσάφι’ και είχα πάθει πλάκα με το εξώφυλλο. Ξέρεις, η Καιτάρα με μαλλί, με μίνι, είχα πάθει έρωτα, είχα τρελαθεί», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης στον Αρναούτογλου αφού έκλεισαν το τηλέφωνο.

Γιάννης Κουκουράκης: Το τηλεφώνημα στη Γαρμπή

Γιάννης Κουκουράκης: Οι Άγριες Μέλισσες

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό» είπε ο ηθοποιός.

«Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι. Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα». Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε και για το πώς του φάνηκε ο ρόλος του: «Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του. Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Γιάννης Κουκουράκης: Το χαστούκι από τη Λενιώ

Γιάννης Κουκουράκης: Η ταβέρνα και η ζωγραφική

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του και το γεγονός ότι μεγάλωσε στη φύση με ζώα, τα οποία ανήκαν στην οικογένειά του. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο πατέρας του διατηρούσε ταβέρνα, στην οποία άρχισε να δουλεύει και ο ίδιος. «Από τα 11 χρόνια μου δούλευα στην ταβέρνα με τον μπαμπά μου, κάθε καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά. «Αν πήρα κάτι καλλιτεχνικό την οικογένειά μου τα έχω πάρει από τη μητέρα μου που ζωγραφίζει», είπε.

Γιάννης Κουκουράκης: Όταν μαυρίζει, του μιλάνε στα αγγλικά

Ο ‘Κωνσταντής’, πέρα από καλός ηθοποιός, είναι και πολύ γοητευτικός άντρας. Είναι ξανθός, με ύψος 1,92 μ. και γυμνασμένο σώμα – χάρη στην κολύμβηση που κάνει από παιδί και στη γυμναστική που είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δηλώνει χίπης στην ψυχή, του αρέσει να περπατάει μόνος του στη θάλασσα, να ξυπνάει νωρίς για να μη χάνει την ημέρα του, είναι φυσιολάτρης και θεωρεί τα ταξίδια επένδυση. Η εμφάνισή του σίγουρα παραπέμπει σε Καλιφορνέζο σέρφερ, όπως του λένε. «Όταν μαυρίζω, όλοι μου μιλάνε στα αγγλικά. Αν και λένε ότι οι Κρητικοί παλιά ήταν ξανθοί», λέει γελώντας.

Η μητέρα του είναι από τα Σφακιά και ο πατέρας του από ένα μικρό χωριό, τα Βασιλιανά. Ωστόσο, μεγάλωσε στον Ταυρωνίτη, λίγο μετά τον Πλατανιά, όπου βρίσκεται το σπίτι του πατέρα του. «Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα ως παιδί. Ήταν όλα πιο αθώα. Γύρω από το σχολείο υπήρχαν χωράφια με τριφύλλια. Μια μέρα γέμισε ο χώρος με εκατομμύρια κάμπιες και δεν μπορούσες να πατήσεις χωρίς να σκοτώσεις κάποια. Όταν έβρεχε, κάναμε κοπάνα και μαζεύαμε σαλιγκάρια. Θυμάμαι με τους συμμαθητές μου τρεις φορές κλείσαμε το σχολείο για να κάνουμε γιορτή. Αγοράζαμε όλοι μαζί ένα αρνί, το δίναμε στο φούρνο του χωριού και όταν ήταν έτοιμο το κρέας, πηγαίναμε με ένα αγροτικό το παίρναμε και το πηγαίναμε στο σχολείο. Ο καθένας μας έφερνε κάτι από το σπίτι του και μαζί με τους καθηγητές κάναμε ένα μεγάλο τραπέζι. Βέβαια είχαμε και τις δυσκολίες μας» έλεγε στο People.

Γιάννης Κουκουράκης: Τα αδέρφια του και το διαζύγιο των γονιών

Η οικογένειά του βρίσκεται σύσσωμη στα Χανιά. «Έχω τρία μικρότερα αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών. Ξαναπαντρεύτηκαν και οι δυο. Από το δεύτερο γάμο του πατέρα μου έχω τον Αλέξανδρο και τον Γρηγόρη και από το δεύτερο γάμο της μαμάς μου έχω τη Φραντζέσκα» λέει συστήνοντας τη μεγάλη οικογένειά του. «Δεν θυμάμαι τους γονείς μου μαζί. Ήμουν πολύ μικρός. Δεν βίωσα το διαζύγιο ως κάτι τραγικό. Ζεις με το δεδομένο που έχεις. Ο χωρισμός των γονιών μου με έκανε να έχω μια πιο φιλελεύθερη, μη ελληνική εικόνα για το μοτίβο της οικογένειας».

Γιάννης Κουκουράκης: Και η σχέση του με τις γυναίκες;

«Αυτό που με γοητεύει σε μια γυναίκα είναι να τη θαυμάζω. Όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εγκεφαλικά. Από μια ηλικία και μετά όλα είναι στο μυαλό. Θαυμάζω το να σε καταλαβαίνει ο άλλος – ειδικά με την έλλειψη σταθερότητας που έχω στη δουλειά μου, χρειάζομαι ένα αντίβαρο». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιλέγει για συντρόφους του γυναίκες από το χώρο του.

«Συνήθως επιλέγω το αντίθετο. Είναι σαν να σου πέφτει το τζακ ποτ όταν κάποια δεν είναι του χώρου σου, αλλά σε κατανοεί και σε αποδέχεται». Για τον Γιάννη, ο γάμος ως θεσμός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. «Η οικογένεια για μένα είναι σεβασμός, αμοιβαία αγάπη και υποστήριξη. Τα στερεότυπα δεν με αφορούν καθόλου. Μπαμπάς θέλω να γίνω. Θα ήθελα να γίνει σύντομα. Νιώθω έτοιμος και δεν θα φοβόμουν ένα τέτοιο βήμα», είχε εξομολογηθεί στο People.

Γιάννης Κουκουράκης: Η σχέση με τη Γκαγκάκη

Ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής», εκτός από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο Ήβη. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα και το «παρών» έδωσαν αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους και η πρώην του Γιάννη Κουκουράκη, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μετά το τέλος της παράστασης η γνωστή κυρία των δημοσίων σχέσεων πήγε να τον συγχαρεί για την ερμηνεία του και οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Μπορεί να μην παραδέχθηκαν ποτέ αν ήταν ζευγάρι, ωστόσο τα φωτογραφικά ενσταντανέ από κοινές τους εξόδους φανέρωναν ότι κάτι «έτρεχε» μεταξύ τους και όπως φαίνεται, ακόμα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις