Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 29/10: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 29/10: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τρίτη

''Έρωτας Μετά'' 29/10: Η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς.

”Έρωτας Μετά” 29/10: Η επιτυχημένη σειρά του Alpha που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50, ‘Έρωτας Μετά’, έρχεται και σήμερα, Τρίτη, με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές εξελίξεις για ακόμα μια φορά. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ότι η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για την Άννα και τον Κωνσταντίνο. Παράλληλα ο Ηλίας δέχεται μια επίσκεψη από τον Σωκράτη που του περιγράφει τους νέους όρους για το μέλλον της συνεργασίας τους. Μια σειρά κατά την οποία τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής περνάνε ένα όμορφο βράδυ μαζί, πράγμα που εδραιώνει τη σχέση τους.

Εντωμεταξύ, την ίδια στιγμή η Σοφία και ο Στάθης χωρίζουν οριστικά μετά από ένα μεγάλο καβγά στην αίθουσα χορού με όλους παρόντες. Αυτός ο χωρισμός φέρνει τον Κωνσταντίνο και την Άννα αντιμέτωπους με την αληθινή φύση της σχέσης του. Πρόκειται για ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ. Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα μιας γυναίκας που εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους;

”Έρωτας Μετά” 29/10: Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Έρωτας Μετά”: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 28/10 της σειράς

Στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας, της επιτυχημένης σειράς του Alpha, είδαμε ότι μετά το περιστατικό στο λιμάνι, ο Σωκράτης προτείνει στον Παπαδόπουλο να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ ο Ηλίας συλλαμβάνεται και καταλήγει στο τμήμα. Η Νόρα μαθαίνει από τον Γιώργο για το αυτοκίνητο της Άννας και αποφασίζει ξανά να αναλάβει δράση. Τρία χρόνια πριν, μετά το περιστατικό στο εστιατόριο, ο Κωνσταντίνος και η Άννα αποφασίζουν να διακόψουν για ένα διάστημα μην αντέχοντας τις τύψεις των πράξεων τους. Μετά από μια βραδιά με τον Στάθη, ο Κωνσταντίνος γυρνάει μεθυσμένος σπίτι και καταλήγει να κάνει έρωτα με την Ηλέκτρα η οποία την επόμενη μέρα ακριβώς το εκμυστηρεύεται στην Άννα.

”Έρωτας Μετά”: Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο 28/10
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις