Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Φωτιά ξέσπασε μετά την συντριβή
ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Φωτιά ξέσπασε μετά την συντριβή

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Τουλάχιστον δύο σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες στο Νιου Τζέρσεϊ, μετά από συντριβή αεροπλάνου.

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, στο Νιου Τζέρσι, σήμερα, Τρίτη. Το αεροπλάνο έπεσε σε ένα σπίτι και αμέσως μετά προκλήθηκε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανή κατοικία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα Cessna 414, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πόσοι επέβαιναν σε αυτό, ούτε αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο σπίτι την ώρα της συντριβής. Η περιοχή στην οποία συνετρίβη το αεροπλάνο είναι πυκνοκατοικημένη, με δέντρα στους δρόμους, σύμφωνα με το ΝΒC. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές την ώρα της συντριβής. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη συνετρίβη ένα μικρό, εκπαιδευτικό, αεροπλάνο και στα κατεχόμενα της Κύπρου, με συνέπεια να χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της συντριβής αεροσκάφους. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «Κιμπρίς Ποστασί», το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν υπερελαφρού τύπου (ultralight) και εκπαιδευτικό. Οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους είναι νεκροί. Οπως αναφέρει το SigmaLive, στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους έχει ήδη μεταβεί ο λεγόμενος «Υπουργός Μεταφορών», Τολγκά Ατακάν, μαζί με άλλους «αξιωματούχους» των κατεχομένων.

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Τρία σπίτια καίγονται από την σύγκρουση

Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι: Το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Χιλή με 6 άτομα – θύματα

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2019 έξι άνθρωποι, ο πιλότος και πέντε επιβάτες, σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη νότια Χιλή. Ο Χάρι Γιούργκενσεν, ο κυβερνήτης της περιοχής των Λιμνών, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι έξι. Το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σπίτι, στο οποίο εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς από τους ενοίκους. Ένας άνθρωπος που περνούσε σε κοντινή απόσταση τραυματίστηκε από τα συντρίμμια.

Το αεροπλάνο εκτελούσε εμπορική πτήση από την πόλη Πουέρτο Μοντ, την πρωτεύουσα της επαρχίας των Λιμνών, στην Αγιακάρα, που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του χτύπησε πιθανότατα σε καλώδια του ηλεκτρικού, έπεσε στο σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες. Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνεται το κατεστραμμένο σπίτι και η ουρά του αεροπλάνου στον κήπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις