Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαϊδάρι πυροβολισμοί: Γάζωσαν άντρα με καλάσνικοφ – Οι πρώτες εικόνες
ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Χαϊδάρι πυροβολισμοί: Γάζωσαν άντρα με καλάσνικοφ – Οι πρώτες εικόνες

Χαϊδάρι πυροβολισμοί: Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς.

Χαϊδάρι πυροβολισμοί: Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Χαϊδάρι, με αγνώστους, επιβάτες μηχανής να πυροβολούν κατά επιβατών αυτοκινήτου, με το έναν να τραυματίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά επιβατών αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Ο ένας εκ των επιβατών του αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό. Από το σημείο έχουν περισυλλεγεί 6 κάλυκες. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως μια μηχανή πλησίασε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε το θύμα όταν ήταν σταματημένο σε φανάρι, τον αιφνιδίασε και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες από δυο όπλα: ένα καλάσνικοφ κι ένα 9αρι πιστόλι.Στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης στο newsit.gr φαίνονται οι τρύπες στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου από τους πυροβολισμούς.

Χαϊδάρι πυροβολισμοί: Οι πρώτες εικόνες

Οι δράστες άφησαν το θύμα τους αιμόφυρτο μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες όμως ακόμα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και δεύτερο άτομο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν στο δρόμο τουλάχιστον έξι κάλυκες. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσες σφαίρες δέχτηκε το θύμα και κυρίως ποια ήταν τα κίνητρα της επίθεσης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, δεν του ανήκει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο newsit.gr τις πρώτες στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση. Το αυτοκίνητο του θύματος βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο πριν από το Δαφνί, με την πόρτα του οδηγού ανοιχτή και μηχανές της αστυνομίας στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις