Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μολότοφ σε σχολείο: Μεγάλες καταστροφές σε Γυμνάσιο στην Πάτρα (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μολότοφ σε σχολείο: Μεγάλες καταστροφές σε Γυμνάσιο στην Πάτρα (pics)

Μολότοφ σε σχολείο: Οι δράστες έσπασαν το τζάμι στο γραφείο του διευθυντή πέταξαν μέσα μολότοφ με αποτέλεσμα έπιπλα, υπολογιστές, φωτοτυπικό και έγγραφα να παραδοθούν στις φλόγες.

Μολότοφ σε σχολείο: Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, με τις Αρχές να έχουν ήδη κινητοποιηθεί. Άγνωστοι έριξαν τουλάχιστον οκτώ μολότοφ στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου Γυμνάσιου Πατρών, προκαλώντας ολική καταστροφή. Ο επιστάτης του κτηρίου ειδοποίησε την Πυροσβεστική λίγο μετά τις 7 το πρωί, ωστόσο η φωτιά είχε ξεσπάσει νωρίτερα με αποτέλεσμα τα γραφεία, οι υπολογιστές, το φωτοτυπικό και έγγραφα να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν το τζάμι στο γραφείο και πέταξαν μέσα την εμπρηστική βόμβα, ενώ μία από τις μολότοφ έσκασε και έξω από το γραφείο. Επίσης, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Η δράση των αγνώστων ατόμων δεν σταμάτησε στα δύο προαναφερόμενα σχολεία, καθώς έριξαν βόμβες μολότοφ και σε γραφεία του 4ου Γυμνασίου, που συστεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις