Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια σε ανήλικο: 55χρονος στη Νέα Ιωνία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με αγόρι στο αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε ανήλικο: 55χρονος στη Νέα Ιωνία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με αγόρι στο αυτοκίνητο

Ασέλγεια σε ανήλικο: Κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ιωνία, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 55χρονου σε απόμερο σημείο.

Ασέλγεια σε ανήλικο: Στη σύλληψη ενός 55χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου προχώρησαν τη Δευτέρα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ιωνία. Κατά τη διάρκεια περιπολίας, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 55χρονο σε απόμερο σημείο της περιοχής. Ο συλληφθείς βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο με έναν ανήλικο, που ήταν ημίγυμνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος και ο ανήλικος είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω social media και είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ ο μεσήλικας φαίνεται πως προσέγγισε τον ανήλικο με οικονομικά ανταλλάγματα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, την 11η Νοεμβρίου 2019, ένας 50χρονος Ολλανδός θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και δη ενός αγοριού ηλικίας 14 ετών, που παραθέριζε με τους γονείς του στην Ιαλυσό. Ο κατηγορούμενος, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του και στην πορεία, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Όπως έγραψε η Δημοκρατική, η έρευνα για την υπόθεση διενεργήθηκε από το ΑΤ Ιαλυσού μετά την υποβολή μηνύσεως από τον 50χρονο πατέρα του θύματος, την 9η Αυγούστου. Ο πατέρας του θύματος διέμενε σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού από την 30ή Ιουλίου μαζί με την σύντροφό του και τον 14χρονο γιο τους. Κατά την παραμονή τους στο νησί γνώρισαν στο ξενοδοχείο μια οικογένεια ομοεθνών τους και συγκεκριμένα τον κατηγορούμενο, τη σύζυγό του και τις δύο του κόρες.

Τον υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα

Ο πατέρας του 14χρονου, μετέβη τα μεσάνυχτα της 8ης Αυγούστου μαζί του σε ένα νυχτερινό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο. Περί ώραν 01.00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας έφυγε από το κέντρο και εμπιστεύθηκε τη φύλαξη του γιου του στον ομοεθνή συνομήλικο φίλο του. Περί ώραν 03.30 το παιδί επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας άρχισε να κλαίει και εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του ότι ο 50χρονος φίλος τους είχε ασελγήσει σε βάρος του.

Το ανήλικο παιδί υποστήριξε ότι ο 50χρονος του ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία και κάθισαν σε ξαπλώστρες, συζητώντας για διάφορα θέματα. Εκεί, όπως είπε, του έπιασε το χέρι και τον εξανάγκασε να τον θωπεύσει στα γενετικά του όργανα, ενώ στη συνέχεια τον υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Επέστρεψαν στη συνέχεια στο νυχτερινό κέντρο και λίγα λεπτά μετά έφυγαν διότι ο κατηγορούμενος ήταν μεθυσμένος. Την επόμενη ημέρα, όπως κατέθεσε το ανήλικο παιδί, τον θώπευσε στα γενετικά του όργανα. Ο κατηγορούμενος απολογούμενος, αρνήθηκε ότι ο πατέρας του παιδιού, του είχε εμπιστευτεί την φύλαξή του, ενώ ισχυρίστηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 14χρονος ήταν μεθυσμένοι.

Το ρεπορτάζ για τη Νέα Ιωνία:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις