Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Βλαχέρνα: Στην Αρκαδία για ξεκούραση – Ο χορός που “έριξε” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Βλαχέρνα: Στην Αρκαδία για ξεκούραση – Ο χορός που “έριξε” (vid)

Τσίπρας Βλαχέρνα: Στιγμές ξεγνοιασιάς πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη Βλαχέρνα Αρκαδίας.

Τσίπρας Βλαχέρνα: Ένα τριήμερο στην Αρκαδία πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά πήγε στη Ζάτουνα, ενώ το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βλαχέρνα και δεν δίστασε να δείξει τις… χορευτικές του ικανότητες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Kalimera Arkadia, ο κ. Τσίπρας πήγε σε ταβέρνα της Βλαχέρνας και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έπειτα από… απαίτηση της παρέας του, σηκώθηκε και χόρεψε. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια ιδιωτική επίσκεψη στην περιοχή, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Ζάτουνα της Γορτυνίας. Την επισκέφτηκε το Σάββατο το βράδυ, δειπνώντας οικογενειακά και με φίλους. Στις φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας δείχνει να απολαμβάνει την απόδρασή του στην ορεινή Αρκαδία και είναι χαλαρός, φορώντας αθλητικές φόρμες.

Τσίπρας Βλαχέρνα: Χαλαρός με τις φόρμες

Τσίπρας για 28η Οκτωβρίου: Τίποτε και κανένας δεν ξεχάστηκε

«Η μνήμη γίνεται απόφαση να αντιπαλέψουμε και σήμερα, με όλες μας τις δυνάμεις, τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. «Μέρα μνήμης και υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες σήμερα», αναφέρει ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στο Facebook.

«Θυμόμαστε τον αγώνα της μικρής Ελλάδας κατά του ιταλικού φασισμού και του γερμανικού ναζισμού. Το αλβανικό έπος. Την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, όλους όσοι έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα στον αγώνα κατά του πάνοπλου κατακτητή», προσθέτει. Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «τίποτε και κανένας δεν ξεχάστηκε», για να υπογραμμίσει: «Και η μνήμη γίνεται απόφαση να αντιπαλέψουμε και σήμερα, με όλες μας τις δυνάμεις, τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, με όποιο πρόσχημα, όνομα, στολή ή κοστούμι και αν εμφανίζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις