Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πεντέλη: Η 27χρονη πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο – Στη ΜΕΘ ο 14χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πεντέλη: Η 27χρονη πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο – Στη ΜΕΘ ο 14χρονος

Τροχαίο Πεντέλη: Η 27χρονη οδηγήθηκε την Κυριακή, στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη.

Τροχαίο Πεντέλη: Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νέα Πεντέλη από το τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί. «Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το OPEN TV η 27χρονη που παραδόθηκε στο ΑΤ Κηφισιάς λίγες ώρες μετά τροχαίο. Αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή είπαν ότι «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε». Ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες.

Το νέο στοιχείο που έχει προκύψει στην υπόθεση, θέλει τον 14χρονο να κατέβηκε από το λεωφορείο στον οποίο επέβαινε και να επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο 25ης Μαρτίου. Εκείνη τη στιγμή και με το λεωφορείο να είναι σταματημένο, η 27χρονη που ερχόταν από πίσω, επιχείρησε να το προσπεράσει για να συνεχίσει την πορεία της με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη. Ωστόσο δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε το παιδί να έχει βγει στο δρόμο. Το παρέσυρε και το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε.

Σύμφωνα επίσης με το OPEN TV η 27χρονη είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν χτύπησε τον 14χρονο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται στο αίμα της δεν βρέθηκε αλκοόλ. Η 27χρονη απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις