Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Θεσσαλονίκη: Δείτε LIVE
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Θεσσαλονίκη: Δείτε LIVE

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Θεσσαλονίκη: Η παρέλαση ξεκίνησε με τους αναπήρους πολέμου που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολίτες που βρίσκονται στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη με την οποία κορυφώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η παρέλαση ξεκίνησε με τους αναπήρους πολέμου που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολίτες που βρίσκονται στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν ένα τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης, απόγονοι των Μακεδονομάχων και τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Παρών στην παρέλαση είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοόπης Παυλόπουλος, ο οποίος νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Κατά τη στιγμή της κατάθεσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων» ενώ η λήξη δόθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου μέχρι το Λευκό Πύργο, θα λάβουν μέρος τα στρατιωτικά, μαθητικά και πολιτικά τμήματα. Μετά το πέρας της παρέλασης για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί εντυπωσιακή επίδειξη από F16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους, «Ζευς», θα ακολουθήσει χαιρετισμός απόγονων βετεράνων και δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2019 Θεσσαλονίκη: Δείτε LIVE

Η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Στις 11:00 το πρωί ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι λόγω της παρέλασης σε ισχύ είναι από την Τροχαία έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Δείτε ζωντανά τη Μαθητική Παρέλαση στην Αθήνα για την 28η Οκτωβρίου 2019 από την κάμερα του Livemedianews.grΔείτε περισσότερα videos και φωτογραφίες από την Παρέλαση εδώ —> https://www.livemedia.gr/mathitiki-parelasi-athina-28i-oktwbrioy-2019#Livemedianews

Gepostet von Livemedia.gr am Montag, 28. Oktober 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις