Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελπίδα Διαμάντη γιατρός: Το μοντέλο που εργάζεται στο “Γ. Γεννηματάς”, μιλά για όλα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελπίδα Διαμάντη γιατρός: Το μοντέλο που εργάζεται στο “Γ. Γεννηματάς”, μιλά για όλα (vid)

Ελπίδα Διαμάντη γιατρός: Η Ελπίδα Διαμάντη, Σταρ Βορείου Ελλάδας το 2016, είναι σήμερα γενικός οικογενειακός γιατρός στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά».

Ελπίδα Διαμάντη γιατρός: Την Ελπίδα Διαμάντη φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Μαζί σου σαββατοκύριακο. Το μοντέλο και γιατρός, που εργάζεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, μίλησε για το πώς την αντιμετωπίζουν οι ασθενείς όταν τη γνωρίζουν, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του επαγγέλματός της. «Δυστυχώς υπάρχει ακόμα αυτό το κοινωνικό στερεότυπο. Έχει πολύ πλάκα όταν με βλέπουν στο νοσοκομείο. Η πρώτη επαφή με τον ασθενή είναι λίγο περίεργη, ψάχνει τον γιατρό, βλέπει τον νοσηλευτή, του λέει “γιατρέ μου” απαντάει ο νοσηλευτής “από ‘δω η γιατρός”. Ξεκινάει να λέει το πρόβλημά του, λέει… τώρα στην κοπελίτσα θα τα πω; Είναι μέχρι να ανοίξω το στόμα μου, μόλις σε δουν ότι τους κοιτάς στα μάτια και μιλάς, καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα, εκεί αφήνονται. Στην αρχή με περνάνε για νοσηλεύτρια.

Οι συνάδελφοί μου είναι ακόμα επιφυλακτικοί μαζί μου, δίνω τον αγώνα μου. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση, είναι η ηλικία, είναι το φύλο. Υπάρχουν στερεότυπα που ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί, δυστυχώς. Προσπαθούμε να τα καταρρίψουμε, τα πάμε καλά, είμαστε πολύ δυναμικές, τουλάχιστον στο χώρο του νοσοκομείου, από αυτά που βλέπω, σκίζουν οι συναδέλφισσες», είπε μεταξύ άλλων η Ελπίδα Διαμάντη.

Η 28χρονη, σύμφωνα με το topmodels.gr καταφέρνει να συνδυάζει με άνεση αυτούς τους δύο διαφορετικού κόσμους και να καλύπτει τα χιλιόμετρα ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για να είναι συνεπής με τις προκλήσεις. Η όμορφη γιατρός με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα μπήκε στον λαμπερό χώρο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία. όπως η ίδια έχει πει: «Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, με πλησίασε μια φίλη και μου ζήτησε να την βοηθήσω σε επίδειξη των ρούχων της. Μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί καν! Έτσι έγινε η αρχή! Για μένα ήταν ένα ευχάριστο… παράθυρο από την καθημερινή μου ενασχόληση με την ιατρική. Αμέσως αισθάνθηκα στο χώρο αυτό πολύ οικεία και εγκλιματίστηκα εύκολα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις