Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Έφτασε η ώρα της αλήθειας – Δύο νέοι ηθοποιοί, αποκαλύπτουν σκοτεινά μυστικά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Έφτασε η ώρα της αλήθειας – Δύο νέοι ηθοποιοί, αποκαλύπτουν σκοτεινά μυστικά

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά, πέρα από την πλοκή και τις ιστορίες των ηρώων της, καλείται να «πάρει» μαζί της τον τηλεθεατή και σε ένα ταξίδι στον χρόνο.

Άγριες Μέλισσες: Στο ήδη μεγάλο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμη ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός. Στο Διαφάνι, το χωριό που φτιάχτηκε από το μηδέν στα Studio Kappa για τις ανάγκες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», το σκηνικό είναι τουλάχιστον μαγευτικό και φυσικά η περιοχή, ήδη είναι top προορισμός. Είμαστε στο 1958, όπου ο Δούκας με τον Μιλτιάδη Σεβαστό είναι «στα μαχαίρια». Όμως δεν ήταν πάντοτε έτσι.  Η άφιξη της αδερφής τους Ανέτ, την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη, έρχεται να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, τότε που Δούκας και Μιλτιάδης, τους ρόλους των οποίων υποδύονται εξαιρετικά οι Λεωνίδας Κακούρης και Γιώργος Γάλλος, ήταν ακόμη πολύ νέοι. Σε ένα από τα flashback αυτά, θα δούμε λοιπόν και τον πατέρα τους, σε ένα επεισόδιο που θα ρίξει φως στα αίτια που απομάκρυναν τόσο τα δύο αδέρφια.

Ο αγαπημένος Τάσος Χαλκιάς θα αναλάβει τον ρόλο του Σεβαστού του πρεσβύτερου, πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, που έγινε διάσημη από το «Παρά Πέντε» αναλαμβάνει και εκείνη ρόλο στη σειρά. Ανάμεσα στις παράλληλες ιστορίες που παρακολουθούμε στις «Άγριες Μέλισσες», βρίσκεται και εκείνη του πρώην στρατιωτικού Νέστορα Φαναριώτη (Παύλος Ορκόπουλος). Στα τελευταία μάλιστα επεισόδια ανακαλύψαμε πως έχει έναν εγγονό, από τον γιο του που έχει πεθάνει. Η Αγγελική Λάμπρη θα υποδυθεί λοιπόν τη νύφη του Νέστορα και μητέρα του εγγονού του.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα καθώς είναι καλογυρισμένη, έχει σενάριο και κυρίως έχει ηθοποιούς των οποίων οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές. Αυτό όμως που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι η παραγωγή πριν καταλήξει στους ηθοποιούς που βλέπουμε είχε προσεγγίσει άλλους πιο γνωστούς οι οποίοι είχαν αρνηθεί την πρόταση. Η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ποιοι είπαν όχι..

O δάσκαλος του χωριού

Οι ιθύνοντες της σειράς είχαν αρχικά προσεγγίσει τον Αλέξη Γεωργούλη για να κάνει τον δάσκαλο του χωριού, αλλά τελικά τον ρόλο πήρε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Μυρσίνη

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κατερίνα Λέχου, η οποία ήταν υποψήφια για τον ρόλο της Μυρσίνης, αλλά τελικά κατέληξαν στην Κατερίνα Διδασκάλου.

O Δούκας

Ο σύζυγος της Μυρσίνης, ο Δούκας θα μπορούσε να είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας, όμως ο ρόλος του κακού πήγε στα χέρια του Λεωνίδα Κακούρη.

O Κυπραίος

Στη σειρά ο Γιάννης Στάνκογλου ενσαρκώνει έναν ντετέκτιβ, αλλά εκεί υπήρχε περίπτωση να δούμε τον Χρήστο Λούλη.

Η Ασημίνα

Στη θέση της Έλλης Τρίγγου που υποδύεται μία από τις τρεις αδερφές ήταν πολύ πιθανό να δούμε τη Λένα Δροσάκη.

H Ελένη

Για τον ρόλο της Μαρίας Κίτσου υπήρχαν πολλές υποψήφιες ανάμεσά τους και η Μαρίνα Καλογήρου.

Ο ταξίαρχος

Για το τέλος αφήσαμε τον Γιάννη Φέρτη, ο οποίος λόγω θεατρικών υποχρεώσεων αλλά και επειδή καθυστέρησαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αποχώρησε από τη σειρά και τη θέση του πήρε ο Παύλος Ορκόπουλος.

Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο «Λάμπρος» θέλησε να ξεφύγει από την «Ελένη»

Με την εμφάνιση του «Λάμπρου» στις «Άγριες Μέλισσες», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεχόταν μηνύματα στα οποία τον ρωτούσαν «γιατί άφησε την Ελένη». Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». «Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο για τον «Λάμπρο» είναι θετικά. Στην αρχή ήταν κατά ριπάς, λέγανε «γιατί άφησες την Ελένη»… Αλλά εντάξει, δικαιολογούνται όλοι οι ρόλοι.

Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το μυστικό που κρύβει η οικογένειά μας. Κανένας χαρακτήρας δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Όλοι έχουν τις πτυχές τους και ο «Λάμπρος» είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε έναν αγώνα για να ξεφύγει από αυτή την μικρή κοινωνία, να ξεφύγει από την Ελένη -γιατί δεν έπρεπε να είναι μαζί της τελικά, υπήρχε ένας λόγος, δεν έφυγε έτσι».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου, επιθυμούν ο Λάμπρος και η Ελένη στο τέλος να είναι μαζί. «Κι εμείς οι δύο το θέλουμε περισσότερο από όλους τους άλλους. Ακόμα και στα γυρίσματα. Είμαστε φίλοι. Στο κάστινγκ γνωριστήκαμε, αλλά έχουμε αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση».

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Οι εξελίξεις καθηλώνουν

Στις τελευταίες σκηνές από το επεισόδιο 17 βλέπουμε πως ο Κυπραίος επισκέπτεται το Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Η συνέχεια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» προμηνύεται συναρπαστική και οι εκπλήξεις από το παρελθόν ασύλληπτες. Το Διαφάνι, το χωριό στο οποίο εξελίσσεται η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι γεμάτο μυστικά τα οποία και έρχονται στην επιφάνεια και στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν μετά μανίας, το ένα μετά το άλλο.

Η έλευση της Ανέτ, της αδερφής του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού θα ανακινήσει τα πράγματα και θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που πάνε πίσω από τον φόνο του Σέργιου, με τον οποίο ξεκίνησε το στόρι. Ο Σέργιος είχε δολοφονήσει τον πατέρα της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες»; Στο τρέιλερ που προέβαλε ο ΑΝΤ1 αμέσως μετά το φινάλε του επεισοδίου της Πέμπτης, για όσα θα δούμε τη Δευτέρα στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτεται μια πτυχή του σεναρίου που δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Ο Δούκας Σεβαστός φαίνεται να λέει στον γιο του Σέργιο: «Δεν μπορεί να της πεις ποτέ τι έκανες στον πατέρα της». Τα πλάνα δείχνουν τον μεγάλο γιο του Σεβαστού, που δολοφονήθηκε από τα χέρια των τριών αδερφών, να ρίχνει κάτι που μοιάζει με δηλητήριο στο ποτήρι του πατέρα τους. Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Ο Νικηφόρος ακούει τις αδερφές

Στα λίγα δευτερόλεπτα του τρέιλερ, μαθαίνουμε επίσης πως η Ανέτ προτείνει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο να μείνουν μακριά από τις αδερφές της νύφης. Η Ασημίνα δηλώνει στις αδερφές της πως δεν θα τις αφήσει να σηκώσουν το βάρος αυτού που έκαναν και οι τρεις, μόνες, κουβέντα που ακούει ο Νικηφόρος.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Το τρέιλερ

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 19

Η Δρόσω δείχνει να σκέφτεται ξανά την πρόταση του Κυριάκου του κλαριντζή να τραγουδάει μαζί του στα πανηγύρια. Θα βρει στο πρόσωπο της Ασημίνας τον συμπαραστάτη που ψάχνει για τα σχέδια της; Παράλληλα ο Κυπραίος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει στην Ελένη πως ενδιαφέρεται για εκείνη ενώ ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται το διπλό πρόσωπο του Κυπραίου. Η Μυρσίνη θέλοντας να διαλύσει τον επερχόμενο γάμο του Νικηφόρου, καταστρώνει ένα σχέδιο και οι αντοχές της Ασημίνας θα δοκιμαστούν.

Η Μυρσίνη στέλνει την κόρη της Πηνελόπη να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι τους. Θα τα καταφέρει; Ο Δούκας πληροφορείται την άφιξη του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στο θάνατο του Γιάννου ενώ ο Μιλτιάδης και ο Κωνσταντής θα έχουν μια σύγκρουση που κινδυνεύει να καταλήξει… θανάσιμη.

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική υπόθεση

Στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50 τρεις αδερφές μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν τη ζωή τους μόνες. Χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και για να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη, να ενωθούν σαν μια γροθιά.

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) που είναι η μεγαλύτερη κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες. Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης, εκείνη διχάζεται.

Οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Τους ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα ενσαρκώσουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι: Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Παύλος Ορκόπουλος, Μαρία Κίτσου, Ελένη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αναστάσης Ροΐλος, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Γεροντιδάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας.

Άγριες Μέλισσες: Ξενάγηση στο χωριό της σειράς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις