Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Snik – Λιάγκας: Μετά τα νεύρα στο Πρωινό και τη Σκορδά, ήρθε νέος “πόλεμος”
LIFESTYLE

Snik – Λιάγκας: Μετά τα νεύρα στο Πρωινό και τη Σκορδά, ήρθε νέος “πόλεμος”

Snik - Λιάγκας: «Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και συγχαρητήρια για την επιλογή της», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Snik – Λιάγκας: Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του και αιτία ήταν η συμπεριφορά του Snik στη ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, τη Μαίρη Αρώνη. Ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε άγρια κατά του ράπερ, ενώ στο ίδιος μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα σχόλια των συνεργατών του στο πάνελ. «Είδατε τι έκανε ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη ρεπόρτερ του Πρωινού του ΑΝΤ1, τη Μαίρη Αρώνη; Αυτός ποιος νομίζει ότι είναι; Αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζουν αυτό το στυλ θεωρούν ότι όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν.

Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος, μην τον χαρακτηρίσω τώρα… Δεν είναι και ωραίος γκόμενος, τι του βρήκε η Ηλιάνα; Μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί από αυτόν τον τύπο; Είναι αγενής. Σιγά τον Kanye West της Ελλάδος, μη χέσ…με κιόλας… Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει ότι έχει υπόσταση στην Ελλάδα, ο κύριος τίποτα. Σιγά μην αποκαλύψουμε το τεράστιο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Έχει πέντε φρουρούς λέει. Επειδή αυτός αισθάνεται ότι είναι ο… Snik Κλούνεϊ, αισθάνονται και αυτοί ότι φυλάνε… Θα τρελαθούμε! Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και συγχαρητήρια για την επιλογή της, να τον χαίρεται. Ηλιάνα, να την χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη, ευγενέστατος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση του Snik ήρθε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του ράπερ  όπου «ανέβασε» μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα αλλά έχει καλύψει το κεφάλι του παρουσιαστή με ένα σαλιγκάρι – emociton σχολιάζοντας: «gimnosaLIAGKAS».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις