Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 spoiler: Τρεις αποχωρήσεις και μια επιστροφή – Τα “πάνω κάτω” στο ριάλιτι
LIFESTYLE

GNTM 2 spoiler: Τρεις αποχωρήσεις και μια επιστροφή – Τα “πάνω κάτω” στο ριάλιτι

GNTM 2 spoiler: Πολύ σύντομα στα επόμενα επεισόδια του GNTM 2 θα δούμε μία οικειοθελή αποχώρηση και πολλές ανατροπές.

GNTM 2 spoiler: H παρουσιάστρια αποκάλυψε τα τρία κορίτσια που θα αποχωρήσουν από το GNTM την ερχόμενη εβδομάδα. Ένα άτομο θα φύγει την Δευτέρα και ένα την Τρίτη, όμως θα υπάρξει και μία οικειοθελής αποχώρηση! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποιες παίκτριες φεύγουν την επόμενη εβδομάδα.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Είμαι εθισμένη με το GNTM, δεν ξέρω αν είστε και εσείς τόσο, έχω βάλει τους συνεργάτες μου να ψάξουν όποια πηγή υπάρχει για να μάθουμε τι συμβαίνει ακόμα και όταν είναι κλειστές οι κάμερες αλλά και τι πρόκειται να συμβεί. Την άλλη εβδομάδα αποχωρούν όχι δύο αλλά τρία… και εδώ έχουμε την έκπληξη»!

Μετά τις τρεις αποχωρήσεις που θα συμβούν στο Greece’s Next Top Model την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει και μια επιστροφή. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρτίνα αποχωρεί οικειοθελώς και γι’ αυτό πρέπει να επιστέψει η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε. Αυτή είναι η Σουζάνα, η οποία θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τρίτης, όπως είχε αναφέρει η παρουσιάστρια νωρίτερα

GNTM 2 spoiler: Οι 7 φιναλίστ

Δημοσιογράφος της εκπομπής ‘Πρωινό’, αποκάλυψε ποια είναι τα επτά κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του ριάλιτι, αλλά και τη μεγάλη ανατροπή που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε τα ονόματα των κοριτσιών που θα βρίσκονται στο σπίτι στα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας τον Δεκέμβριο. Η Κάτια, η Χαρά, η Ελευθερία, η Κέισι, η Μαρτίνα, η Άννα και η Μαρία είναι τα κορίτσια που θα φτάσουν στις επτά τελευταίες.

GNTM 2: Τέλος τα γυρίσματα

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, κάτι περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο τα γυρίσματα είναι αρκετά προχωρημένα. Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1, ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε στο reality του Star και έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό δυο πληροφορίες για τον τελικό του GNTM 2. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, σήμερα Σάββατο, σταματάνε τα γυρίσματα καθώς έχουν φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα των υποψήφιων κοριτσιών τα οποία θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί τελικά στο Μιλάνο αντί για το Μαρόκο που είχε διαρρεύσει αρχικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις