Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: ”Ούτε τα φόντα, ουτε τα φώτα έχει” – Το…”κράξιμο” του Τασου
LIFESTYLE

GNTM 2: ”Ούτε τα φόντα, ουτε τα φώτα έχει” – Το…”κράξιμο” του Τασου

GNTM 2: Ο Τάσος Ξιάρχος είναι ο χορογράφος που εμφανίστηκε σε ένα από τα επεισόδια του GNTM 2 και βοήθησε τα κορίτσια.

GNTM 2: Ο Τάσος Ξιάρχος είναι ο χορογράφος που εμφανίστηκε σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του GNTM 2 και βοήθησε τα κορίτσια να βγάλουν έναν πιο σέξι χαρακτήρα. Ο χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι «είχε θέματα με τη Σουζάνα», με την οποία η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε γίνει έξαλλη σε ένα από τα επεισόδια. Οπως είπε, με την εν λόγω διαγωνιζόμενη «δεν πέρασε καλά».«Τους τσακωμούς δεν τους έδειξαν», είπε ο Τάσος Ξιάρχος και πρόσθεσε: «Είχα λίγα θέματα με την Σουζάνα αλλά δεν τα έδειξαν.»

Επιπλέον τόνισε: «Το λίγο παράξενο όμως, για την Σουζάνα, είναι κάτι απλό…». «Γενικά γκρινιάρες είναι πολλές, μπορεί και όλες. Εγώ μόνο με την Σουζάνα δεν πέρασα καλά. Η Ελευθερία είναι θεάρα και καλά κάνει αυτά που κάνει», ανέφερε για τα κορίτσια του GNTM 2 και υποστήριξε ότι η Μαριτίνα, της οποίας η μητέρα έγινε «μαλλιά κουβάρια» με την Soula Glamorous, «δεν αξίζει». Ο Τάσος Ξιάρχος, πάντως, θα επανέλθει στο σπίτι του GNTM 2. «Εχει γίνει ήδη το γύρισμα και πολύ σύντομα θα το δείτε», δήλωσε.

GNTM 2: ‘Δεν μπήκαν κοπέλες για να δείξουν το modeling’

GNTM 2: ‘Η Κάτια είναι μεγάλο φαβορί για μένα’

Ο Τάσος μάλιστα, αποκάλυψε την σέξι πλευρά του χαρακτήρα του, που δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter και απέσπασε πάνω του όλα τα βλέμματα. «Όλο γκρίνιαζαν. Είχαν συνέχεια θέματα, με τη ζέστη, το παπούτσι, με τον ήλιο με το ένα, με το άλλο. Άκουγα τις κοπέλες να μιλάνε αρνητικά η μία για την άλλη. Η Κάτια είναι μεγάλο φαβορί για μένα. Τσακώθηκα με τη Σουζάνα, δεν περάσαμε καλά. Φαβορί θεωρώ την Κάτια και την Ελευθερία». Να αναφέρουμε ότι ο Τάσος Ξιάρχος είχε διαγωνιστεί και στο «So You Think You Can Dance».

View this post on Instagram

Δεν πέρασαν καλά #October #gntm

A post shared by TASOS XIARCHO (@tasosxiarcho) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις