Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώση άνδρα από μπαλκόνι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 45χρονο στο Γαλάτσι
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση άνδρα από μπαλκόνι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 45χρονο στο Γαλάτσι

Πτώση άνδρα από μπαλκόνι: Στη θέα του 45χρονου που βρισκόταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο.

Πτώση άνδρα από μπαλκόνι: “Άγιο” είχε ο 45χρονος άνδρας που έπεσε το πρωί από μπαλκόνι έκτου ορόφου πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Σε βίντεο που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το CNN Greece καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας πέφτει πάνω στην τέντα ζαχαροπλαστείου, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι.  Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρισκόταν κόσμος, που αναστατώθηκε από το ξαφνικό τράνταγμα της τέντας, μη γνωρίζοντας τι πραγματικά συνέβαινε. Στη θέα του 45χρονου που βρισκόταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο -όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου- έσπευσαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κατάγματα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, δεν έχουν γίνει γνωστά, δηλαδή αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα. Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα όσα διηγήθηκε στο iefimerida.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Χωριάτικο», πάνω στην τέντα του οποίου προσγειώθηκε ο 45χρονος άνδρας μετά την πτώση του. «Η πτώση του άνδρα ακούστηκε σαν βόμβα. Μιλάμε για τεράστιο θόρυβο, ο οποίος ακούστηκε πέντε τετράγωνα πιο κάτω. Απ’ ό,τι πληροφορούμαστε τώρα είναι καλά στην υγεία του».

Πτώση άνδρα από μπαλκόνι: Τι λέει μάρτυρας

Μιλώντας στο newsit.gr, αυτόπτης μάρτυρας η οποία κάλεσε και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 45χρονο, ανέφερε: «ακούω κάποια στιγμή ένα μπαμ τόσο δυνατό σαν βόμβα. Πεταχτήκαμε έξω από το μαγαζί. Είδαμε ότι στη σκεπή του δίπλα μαγαζιού είχε πέσει ένας άνθρωπος. Τον γνωρίζω, έχει ένα κατάστημα λίγο παρακάτω». «Βγήκαμε έξω, κάλεσα το ασθενοφόρο, ήρθε και η πυροσβεστική γιατί δεν μπορούσαν να τον κατεβάσουν από την σκεπή. Τον πήραν μετά από περίπου μισή ώρα. Δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα ούτε ψυχολογικό, ούτε οικονομικό. Στην πολυκατοικία συζητούν ότι τον είδαν στο μπαλκόνι χωρίς παπούτσια και με την πυτζάμα του κι ότι είπε στη μητέρα του “μάνα φεύγω, γεια”. Τι τον προέτρεψε να πέσει από εκεί, δεν ξέρω».

Δείτε το βίντεο, που φέρνει στο φως το Cnn.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις