Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από το μπαλκόνι: Άντρας ζει από θαύμα – Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του φούρνου
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από το μπαλκόνι: Άντρας ζει από θαύμα – Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του φούρνου

Έπεσε από το μπαλκόνι: Ένας 45χρονος άνδρας στο Γαλάτσι έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, αλλά μια τέντα ανέκοψε την πορεία του και έτσι δεν έχασε τη ζωή του.

Έπεσε από το μπαλκόνι: Ένας 45χρονος άνδρας έπεσε στο Γαλάτσι από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, αλλά μια τέντα ανέκοψε την πορεία του και έτσι δεν έχασε τη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος δεν έχασε τη ζωή του καθώς προσγειώθηκε σε τέντα φούρνου-ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από την πολυκατοικία. Οι γείτονες ξαφνιάστηκαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε από την πτώση του άνδρα και αμέσως βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη. Στη θέα του 45χρονου που βρισκόταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο -όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου- έσπευσαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλάΝΤεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κατάγματα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, δεν έχουν γίνει γνωστά, δηλαδή αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα. Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα όσα διηγήθηκε στο iefimerida.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Χωριάτικο», πάνω στην τέντα του οποίου προσγειώθηκε ο 45χρονος άνδρας μετά την πτώση του. Συγκεκριμένα είπε: «Η πτώση του άνδρα ακούστηκε σαν βόμβα. Μιλάμε για τεράστιο θόρυβο, ο οποίος ακούστηκε πέντε τετράγωνα πιο κάτω. Απ’ ό,τι πληροφορούμαστε τώρα είναι καλά στην υγεία του».

Έπεσε από το μπαλκόνι: Παιδί 18 μηνών έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύτηκε ένα παιδί μόλις 18 μηνών, το οποίο έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Βόλο. Το ατύχημα σημειώθηκε τον Αύγουστο, κι ενώ το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, έπεσε. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό παραμένουν άγνωστες. Το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Βόλου αλλά επειδή δεν υπάρχει σε αυτό παιδοχειρουργός, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάριας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν είχε κάποιο λόγο ανησυχίας.

Ακόμα ένα περιστατικό είχε σημειωθεί λίγο καιρό πριν, τον Ιούνιο, όταν ένα νήπιο 2 χρονών, έπεσε από το μπαλκόνι στην περιοχή Πετριτί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας του μικρού παιδιού το μετέφερε άμεσα, με τη συνδρομή της αστυνομίας και της τροχαίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Όπως είχε αναφέρει τότε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείο Φοίβος Κακαβίτσας, «το νήπιο έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο, ενώ δεν είναι γνώστη ακόμη η κατάκτηση της υγείας του, καθώς και τα αίτια της πτώσης του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις