Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρήστος Λούλης: ”Δικάζει” η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
LIFESTYLE

Χρήστος Λούλης: ”Δικάζει” η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χρήστος Λούλης: Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του "The 2Night Show".

Χρήστος Λούλης: Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του “The 2Night Show”. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος ανέφερε πως δεν θεωρεί τους πάντες ως συναδέλφους του. “Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δεν θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά.

Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;”, είπε η ηθοποιός. “Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση. Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι”, καταλήγει η Π. Αναστασοπούλου. Απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε, “Εσύ θα έβγαινες ποτέ να πεις ότι τους μισούς δημοσιογράφους δεν τους θεωρείς συναδέλφους; Δεν είναι ωραίο να κρίνεις και δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Αυτό πρέπει να το κάνει ο κόσμος”. “Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων” κατέληξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Χρήστος Λούλης: Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Χρήστος Λούλης: Ανταλλαγή δηλώσεων δια τηλεόρασης

Μετά τη συνέντευξη της ηθοποιού που χαρακτήρισε «μπούρδες» τα όσα λέει, ο Χρήστος Λούλης δίνει τη δική του απάντηση. Ανταλλαγή δηλώσεων δια τηλεοράσεως φαίνεται ότι υπάρχει ανάμεσα στον Χρήστο Λούλη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μετά τις δηλώσεις του πρώτου στη συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Πηνελόπη με τη δική της συνέντευξη χτες δήλωσε ότι ο ηθοποιός «λέει μπούρδες» και ότι αν είναι καλός ή όχι θα το κρίνει ο κόσμος. Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο «Πρωινό» και ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Πηνελόπη σε σχέση με τις δικές του δηλώσεις και αν θα ανασκεύαζε τα όσα είπε.

«Πολύς κόσμος ενοχλήθηκε από τα όσα είπα. Κι εγώ ενοχλήθηκα. Ναι, θα το έπαιρνα πίσω με την έννοια ότι υπάρχει μια αδυναμία στο να πεις αυτό που θες να πεις. Δεν ξέρεις πώς θα το πάρει ο άλλος. Παραμένω αλαζόνας», είπε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός μίλησε και για άλλα ζητήματα και μάλιστα είπε ότι θα έπαιζε με την Καζαριάν αν υπήρχε έργο που να χωρούσε και τους δύο.

Χρήστος Λούλης: Η απάντηση του Χρήστου Λούλη στην Πηνελόπη

Χρήστος Λούλης: Η συνέντευξη του ηθοποιού λίγες μέρες πριν από της Πηνελόπης

Λίγες μέρες πριν βέβαια ο Χρήστος Λούλης, ήταν και αυτός καλεσμένος στην  εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του αλλά και τη γυναίκα του Εμιλυ Κολιανδρή, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ερωτας Μετά». «Είμαι παντρεμένος με την Έμιλυ 11 χρόνια, αλλά είμαστε μαζί 18. Για να ζεις με κάποιον τόσα χρόνια χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη και να μη νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα και λυμένα», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα». «Θα ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε σε άλλο σημείο.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να “τσιλιμπουρδίζουν” και να έχουν μία απτική σχέση με κάποιον άλλο, αλλά υπάρχει και ζήλεια. Όταν βλέπει τον άλλο να είναι τόσο καλός στον ρόλο του λες “γιατί είσαι τόσο καλός στον ρόλο σου;”, γιατί ξέρεις και εσύ από ίδια πείρα ότι αυτές οι σκηνές όταν είσαι ηθοποιός και παίζεις δεν είναι ψυχρές», είπε ο Χρήστος Λούλης, προσθέτοντας «έχω υπάρξει ζηλιάρης. Πολύ. Το αντιμετώπισα χάλια».

Χρήστος Λούλης: ‘Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν’

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις