alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 22/10
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 22/10

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Το να κάνεις οικονομία δεν είναι και τόσο απλό. Θέλει να πιεστείς λίγο και να κρατηθείς για να μη χαλάσεις όλα τα λεφτά σου μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Θέλεις να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και να ακολουθήσεις πιστά ορισμένους κανόνες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία και να μη ξεφεύγεις από το budget σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί στο τέλος του μήνα θα ψάχνεις στους καναπέδες να δεις αν σου έχει πέσει κατά λάθος κανένα ευρώ για να περάσεις τις υπόλοιπες μέρες! Για να μην το πάθεις και εσύ, μπορείς να ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές! Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι εντάξει να παραγγέλνεις απ’ έξω. Αλλιώς θα χαλάσεις όλα σου τα λεφτά σε ντελίβερι, ενώ μπορείς με λιγότερα να μαγειρέψεις και να έχεις να φας για δύο μέρες. Φτιάξε μία λίστα με το τι χρειάζεσαι! Και πήγαινε να τα πάρεις. Πάρε, όμως, όσα περισσότερα μπορείς. Έτσι και θα έχεις στο μυαλό, κάθε εβδομάδα πόσα λεφτά χρειάζεσαι για το σούπερ μάρκετ και θα έχεις ότι χρειάζεσαι για την εβδομάδα που έρχεται. Ίσως, και για τις επόμενες! Εξαρτάται αν μένεις μόνος σου ή όχι!

Φτιάξε έναν καφέ στο σπίτι σου. Έναν φραπέ τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, ή έναν γαλλικό τις κρύες μέρες του χειμώνα. Θα σου έρχεται πολύ πιο οικονομικά και μόνο αν αρχίσεις να φτιάχνεις μόνος σου καφέ, θα καταλάβεις πόσα λεφτά χάλαγες στο να τους παραγγέλνεις συνέχεια! Μπορείς κάθε μέρα να αφήνεις ένα μικρό ποσό στην άκρη. Να αφήνεις ένα με δύο ευρώ. Τόσο μικρό που να είναι σχεδόν αμελητέο! Έτσι και θα κρατήσεις λεφτά και δε θα καταλάβεις πώς κατάφερες να κάνεις αποταμίευση! Αντί να πας για καφέ έξω με τους φίλους σου, κάλεσέ τους σπίτι. Δείτε μία ταινία, παίξτε ένα επιτραπέζιο και θα δεις ότι και λεφτά δε θα χαλάσεις και θα περάσεις πολύ πιο ωραία από ότι να έβγαινες έξω.  Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τομέα της οικειότητάς σου για ένα μήνα κι αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι πιο περιζήτητη. Αυτή η μετάβαση σου δίνει τη δυνατότητα για μια επούλωση, ανάπτυξη στρατηγικών και χρήση της εξουσίας σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ψάξεις την ουσία απ’ το να μείνεις στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ένας κύκλος που φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο ξεκινά για εσένα τώρα που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου και καθιστά ιδανικό τον επόμενο μήνα για μια ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και την αυτοπροστασία και αυτο-φροντίδα σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφό σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική, συναισθηματική προσέγγιση με άτομο που προέρχεται απ’ τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η πιο παιχνιδιάρικη και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο σε διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντισμό ή και αθλητισμό. Παρόλο που γι’ αυτό έχουν φροντίσει ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Κάθε σου επιδίωξη στα εργασιακά επιτυγχάνεται γι’ αυτό και σε θέλω λίγο πιο τολμηρή. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Άφησε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και απόλαυσέ το.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η προσοχή σου τον επόμενο μήνα στρέφεται στην προσωπική σου ζωή και στις οικιακές σου ανησυχίες. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται ήδη σε αυτόν τον τομέα και μπορεί να αισθανθείς ακόμα πιο προσηλωμένη. Η ανάκτηση της εσωτερικής δύναμής σου καθώς και η φροντίδα του εαυτού σου και των αγαπημένων σου ανθρώπων είναι στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονα. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Χρειάζεσαι συμμάχους μιας και τα σχέδια σου αρχίζουν να αποκτούν σάρκα και οστά. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και φρόντισέ τον. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα κρασί είναι αρκετά για να ανάψουν τη φλόγα του έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, νίκησε την ανάγκη σου για αναπόληση του παρελθόντος και φρόντισε να περάσεις καλά.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Στο επίκεντρο είναι οι ιδέες, οι επικοινωνίες και η μάθηση. Αυτά κρίνεις απαραίτητα να ενισχύσεις προκειμένου να φτάσεις τους πολυπόθητους στόχους σου με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Μια προβληματική κατάσταση ή και εργασιακή συνεργασία διορθώνεται ή και αρχίζει να αποδίδει. Μη φοβηθείς να κάνεις μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό είναι να φανείς ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με εκείνον. Μέσα από το φλερτ που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως η γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού και είσαι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ο Ήλιος ρίχνει τώρα τον προβολέα του στον τομέα των πόρων σου και ο στόχος σου είναι να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και πιο ασφαλή. Τα οικονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν και να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως σε ενδιαφέρουν και οι πνευματικές σου ικανότητες. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις χωρίς ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Αν θέλεις να ξεκολλήσεις απ’ το τέλμα που νιώθεις και αισθάνεσαι, θα πρέπει να τολμήσεις. Ζήλιες, εγωισμοί και κτητικότητα από μέρους σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα διαταράξουν τις ισορροπίες σας. Γι’ αυτό βάλε φρένο. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ο Ήλιος άρχισε την ετήσια, μηνιαία επίσκεψη του στο δικό σου ζώδιο. Ένα νέο έτος γενεθλίων ξεκινά για εσένα που φαίνεται να έχεις όλη τη δύναμη και τη δράση να βελτιώσεις τη ζωή σου και να εξασφαλίσεις σημαντικά πράγματα για το μέλλον σου. Για σήμερα βέβαια φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις στα εργασιακά και δέξου τις απόψεις των άλλων. Τουλάχιστον εξέτασέ τες. Άσε στο σύντροφό σου απόψε τις πρωτοβουλίες προκειμένου να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Με λίγα λόγια αφέσου στα ασφαλή του χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί κυρίως αν κάτι βάλεις πείσμα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της ψυχής σου και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Ερμή είναι καιρός για μία κάθαρση. Ψυχική και σωματική. Ίσως να σκέφτεσαι το παρελθόν και να αναλύεις περισσότερο απ’ το συνηθισμένο τα γεγονότα και τα όσα πέρασες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα εργασιακά σε αποφάσεις και διλήμματα. Έτσι θα αποφύγεις λάθη και συγκρούσεις είτε με συνεργάτες και ανώτερους, είτε με τον εαυτό σου. Μη μπερδεύεσαι σε παρασκηνιακές ή και παράλληλες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Αυτό ισχύει και στις δυο περιπτώσεις: είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο κίνδυνος να εκτεθείς, αλλά και να χάσεις τις ισορροπίες σου καραδοκεί επικίνδυνα.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα των συνδέσεων, των φιλικών, των επιθυμιών και των ελπίδων σου. Είναι μια περίοδος που θέλεις να συνδεθείς και να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχεις κοινά ιδανικά και φιλοδοξίες. Επίλεξε τις συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση και θα στηρίζονται στις δικές σου απόψεις και ανάγκες. Μπορείς να συνδυάσεις την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα – ισορροπία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αρκεί να διαχειριστείς την κατάσταση με διαλλακτικότητα και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις φιλοφρονήσεις, χωρίς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ξεκινάς ένα νέο Ηλιακό κύκλο που στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά θέματα, φιλοδοξίες, υλική και κοινωνική επιτυχία και φυσικά και σε θέματα φήμης σου. Είσαι σε θέση να αναλάβεις νέα εργασιακά καθήκοντα και ειδικά μετά τη νέα Σελήνη στις 27 του μήνα μπορείς να μεγαλουργήσεις. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις άνευ λόγου διαμάχες με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη για σταθερότητα και μιας ουσιαστικής σχέσης στη ζωή σου σε κάνει πολύ πιο επιλεκτική στις επιλογές σου. Πρόσεξε όμως τα όρια της υπερβολής.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Ο Ήλιος από τη νέα του θέση σε ενθαρρύνει να επεκτείνεις το μυαλό και την εμβέλειά σου. Να μάθεις, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, καθώς και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σου να εστιαστεί στη φιλοσοφία, τη θρησκεία, τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Δώσε έμφαση και βαρύτητα στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και να είσαι βέβαιη πως και θα σε ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα και καλό θα κάνεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ήδη αισθάνεσαι ξεχωριστή και περιζήτητη. Κάνε τη σωστή επιλογή και εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Καλημέρα! 🧡🧡🧡