Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξάρχεια – ναρκωτικά: Το… μπακάλικο των ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια – ναρκωτικά: Το… μπακάλικο των ναρκωτικών

Εξάρχεια – ναρκωτικά: Ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη και συνελήφθη ήδη ο ένας από τους δύο διακινητές ναρκωτικών της οδού Οικονόμου.

Εξάρχεια – ναρκωτικά: Δύο Μαροκινοί, ηλικίας 46 και 21 χρόνων, ήταν τελικά αυτοί που κινούσαν τα νήματα της διακίνησης ναρκωτικών μέσα από την ισόγεια αποθήκη της οδού Οικονόμου, σχεδόν δίπλα στην Πλατεία Εξαρχείων. Πέντε ημέρες από την πολυπρόσωπη αστυνομική επιχείρηση στην αποθήκη της οδού Οικονόμου, μετά από πληροφορίες της Δίωξης ότι αυτή ήταν χώρος απόκρυψης και ορμητήριο για διακίνηση ναρκωτικών σε χρήστες που συχνάζουν στην περιοχή, η Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπεύθυνους.

Καθώς την ημέρα, που υλοποιήθηκε η επιχείρηση δεν ήταν παρόντες στο χώρο, μετά από αναζητήσεις συνελήφθη στην περιοχή των Εξαρχείων ο 46χρονος Μαροκινός ενώ αναζητείται και ο 21χρονος συμπατριώτης του. Ο 46χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Εξακριβώθηκε, επίσης, ότι σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για παραβάσεις λαθρεμπορίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου, συνεχίζεται.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Εξάρχεια – ναρκωτικά: Αποκλεισμός της οδού Οικονόμου

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επιχείρηση- προηγήθηκε από τα ξημερώματα αποκλεισμός της οδού- η Δίωξη είχε βρει και κατάσχει στην αποθήκη συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για πώληση, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί, οδηγήθηκαν εκεί μετά από στοιχεία και πληροφορίες που είχαν, ότι η αποθήκη χρησιμεύει ως χώρος αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για εμπορία, κάτι που πιστοποιήθηκε και από την κατάσχεση των ζυγαριών ακριβείας.

Τι κατασχέθηκε

Εντός της αποθήκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί:

  • 24 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις