Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Τρία γκολ στο 11′ και πάρτι λόγω Βιεϊρίνια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Τρία γκολ στο 11′ και πάρτι λόγω Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0: Με γκολ των Μίσιτς, Λημνιού και Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ καθάρισε τη Λαμία και μετά έκανε πάρτι για την επιστροφή του Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Ούτε σχεδιασμένο να το είχε. Ο ΠΑΟΚ καθάρισε σε 11 λεπτά την Λαμία στην Τούμπα, φτάνοντας στο πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του και στο τέλος οι οπαδοί του έστησαν πάρτι λόγω της επιστροφής του αρχηγού Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση. Ο πρωταθλητής ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη, που τον φέρνει μετά από επτά αγωνιστικές στη Super League 1 δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έτσι συμπλήρωσε 42 παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα και συνεχίζει…

Το 1-0 έγινε στο 2′ με μακρινό σουτ του Μίσιτς και κακή εκτίμηση του Βελλίδη. Ύστερα από τέσσερα λεπτά ο γκολκίπερ της Λαμίας έκανε νέο λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Λημνιό, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη, να πετύχει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 11′ με τακουνάκι του Σβιντέρσκι έπειτα από γύρισμα του Στοχ. Αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα και έκανε ουσιαστικά μια καλή προπόνηση μέχρι το φινάλε.

Αλλαγή ο Βελλίδης στο ημίχρονο

Η εικόνα της Λαμίας ήταν άθλια. Ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά έδειξε τίποτα και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε αλλαγή τερματοφύλακα στο ημίχρονο μετά τα δύο χοντρά λάθη του έμπειρου Βελλίδη αλλά ούτε αυτό βοήθησε ώστε να αλλάξει εικόνα η ομάδα του. Η θέση του Έλληνα προπονητή κρίνεται επισφαλής και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η είσοδος του Βιεϊρίνια

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως το μόνο που περίμεναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν η είσοδος του Βιεϊρίνια. Ο κόσμος έκανε περισσότερο θόρυβο από τις φάσεις των γκολ όταν ο Πορτογάλος σηκώθηκε για ζέσταμα και φυσικά όταν στο 84΄μπήκε στο γήπεδο. Αγωνίστηκε μάλιστα ως αριστερός εξτρέμ και αυτή θα είναι, όπως φαίνεται, η θέση του από εδώ και στο εξής, με τον Γιαννούλη πίσω του ως αριστερό μπακ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο (65′ Εσίτι), Μίσιτς, Στοχ (74′ Ζαμπά), Λημνιός (84′ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

ΛAMIA (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46′ Κάτσικας), Αντέτζο (55′ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Σκαντορβέλι, Μπεχαράνο (46′ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Τιρόνε, Ρόμανιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις