Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK – Βόλος 3-2: Μάνταλος για όλα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – Βόλος 3-2: Μάνταλος για όλα (vid)

AEK - Βόλος 3-2: Ο αρχηγός της ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ και έβγαλε την ασίστ στο άλλο με συνέπεια να την οδηγήσει στη νίκη με 3-2 απέναντι στον Βόλο μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

AEK – Βόλος 3-2: Το ένα ζητούμενο ήταν το τρίποντο. Το άλλο ήταν να πάει ήρεμη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ΑΕΚ είχε σε τρελά κέφια τον Πέτρο Μάνταλο και παρόλο που δυσκολεύτηκε αρκετά, νίκησε 3-2 τον Βόλο στην Ριζούπολη για την 7η αγωνιστική της Super League 1 και συνεχίζει να κρυφοκοιτάζει τον τίτλο από απόσταση. Ας είναι καλά ο Νίκος Κωστένογλου και η εμπιστοσύνη που εμπνέει στους παίκτες του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε τα πάντα και δικαίως χαρακτηρίστηκε κορυφαίος και MVP της αναμέτρησης. Ήταν παρών σε όλα τα γκολ και με τη γενικότερη παρουσία του βοήθησε τους συμπαίκτες του να σταθούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Βόλος έπαιζε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας της αποβολής του Μουνίθ στις καθυστερήσεις του πρώτου, αλλά δεν κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Γκολάρα ο Τόρες

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εναέριο τακουνάκι του Τόρες. Μπορεί να ήταν και το γκολ της χρονιάς. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 31′ με τον Λιβάγια που έκανε ωραίο στοπάρισμα και εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, έπειτα από φάουλ του Μάνταλου. Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» είχε υπομονή και στο 73′ προηγήθηκε 2-1 με πέναλτι του Μάνταλου, ενώ με τον ίδιο έφτασε στο 3-1 πέντε λεπτά αργότερα. Ο Βόλος μείωσε στο 83′ με τον Δημόπουλο και παρά την ήττα άφησε άριστες εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Αν έπαιζε με 11 παίκτες σε όλο το ματς ίσως να μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου (72′ Παουλίνιο), Τσινγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Βέρντε (76′ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμάντης, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ Αουγκούστο (85′ Ηλιόπουλος), Τόρες (84′ Αλάχ), Ράφαελ, Μουνίθ, Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις