Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ ντοκιμαντέρ: Τα δάκρυα της Δούκισσας – “Ευχαριστώ που ρώτησες”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ ντοκιμαντέρ: Τα δάκρυα της Δούκισσας – “Ευχαριστώ που ρώτησες”

Μέγκαν Μαρκλ ντοκιμαντέρ: «Ελάχιστοι με ρώτησαν αν είμαι καλά» είπε η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας για την ψυχολογική της κατάσταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μέγκαν Μαρκλ ντοκιμαντέρ: Ξέσπασε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς μιλούσε για όλα όσα βίωσε όντας στο επίκεντρο των μέσων. Η Μαρκλ, σχεδόν δακρυσμένη, αποκάλυψε πως δεν δέχτηκε πολύ καλά όλη την ένταση που δεχόταν από τη στιγμή που έμεινε έγκυος μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της ζήτησε να μιλήσει για τη σωματική αλλά και τη ψυχική της κατάσταση. «Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη. Οπότε ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα και ειδικά τη στιγμή που είχα και ένα νεογέννητο μωρό». Μάλιστα, εμφανώς φορτισμένη, είπε στον παρουσιαστή «σε ευχαριστώ που ρώτησες. Λίγοι είναι αυτοί που με έχουν ρωτήσει αν είμαι εντάξει».

Τα παραπάνω η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του ITV για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Χάρι «Harry & Meghan: An African Journey». Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας λίγες ημέρες πριν, κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος των εκδοτών των βρετανικών εφημερίδων The Sun και Daily Mirror, κατηγορώντας τους ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του, λίγες ημέρες μετά τη μήνυση σε βάρος της Mail on Sunday προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. «Μηνύσεις κατατέθηκαν εκ μέρους του Δούκα του Σάσεξ στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την παράνομη υποκλοπή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή του» ανέφερε μια εκπρόσωπος τύπου του Χάρι, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Μία εκπρόσωπος τύπου του ομίλου News Group Newspapers, που εκδίδει τη The Sun, επιβεβαίωσε με τη σειρά της την κατάθεση της μήνυσης από τον Χάρι. Δικαστικά έγγραφα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Byline Investigates, αποκαλύπτουν, επίσης, ότι ο Χάρι στρέφεται κατά του ομίλου Mirror Group Newspapers, ιδιοκτησίας του Reach PLC.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις