Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλήση παπάς: Η οργισμένη ανάρτηση για το πρόστιμο
ΕΛΛΑΔΑ

Κλήση παπάς: Η οργισμένη ανάρτηση για το πρόστιμο

Κλήση παπάς: Με μια αγανακτισμένη ανάρτηση στο facebook, ιερέας στα Τρίκαλα εξέφρασε την οργή του για το ότι η δημοτική αστυνομία του έκοψε κλήση.

Κλήση παπάς: Με μια οργισμένη ανάρτηση στο facebook, ένας ιερέας στα Τρίκαλα εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι η δημοτική αστυνομία του έκοψε κλήση έξω από την εκκλησία. Το αυτοκίνητο του ιερέα ήταν παρκαρισμένο το απόγευμα της Παρασκευής στον περίβολο της Παναγίας Επισκέψεως. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο εφημέριος του Ναού, παπα Γιώργης Γραδούλας διακονούσε εντός του Ναού όταν ειδοποιήθηκε ότι… του κόβουν κλήση στο αυτοκίνητο που είχε σταθμευμένο απ’ έξω.

Την κλήση αυτή, έκοψαν άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας, έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκαν από περίοικο. Η αντίδραση του παπα Γιώργη ήταν στα όρια της… ιεράς αγανάκτησης. Έξω φρενών ήταν όταν πληροφορήθηκε για το πρόστιμο που χρεώθηκε, καθώς αυτός έκανε λειτουργία στην εκκλησία. Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο ιερέας δεν άντεξε και ξέσπασε σε μήνυμα στον προσωπικού του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κλήση Τρίκαλα: Ένας μοναδικός τρόπος προειδοποίησης

Λίγο καιρό πριν, στην περιοχή των Τρικάλων, συνέβη μια ”πρωτοπορία” στο θέμα την κλήσεων, αφού οι κάτοικοι της περιοχής ήρθαν αντιμέτωποι με μια ”έκπληξη” πάνω στα οχήματά τους. Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων, ως ένδειξη καλής θέλησης και ευαισθητοποίησης του κόσμου για το θέμα του παρκαρίσματος πάνω στα πεζοδρόμια. Αποφάσισε να μην μοιράσει κλήσεις αλλά… προειδοποιητικά σημειώματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα σημειώματα, που έμοιαζαν με έντυπο κλήσης, μοιράστηκαν σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, αναγράφοντας επάνω την παρακάτω προειδοποίηση: «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ». Το συγκεκριμένο έντυπο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook και ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, με τη λεζάντα: «Αγαπάμε παπάκια, βέσπες, μηχανάκια, αλλά όχι σε πεζοδρόμια, πεζοδρόμους. Το νου σας!». Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πολλά και προπάντων θετικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις