Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίκυ Φλέσσα ΕΡΤ: Η μεγάλη επιστροφή… “Στα Άκρα”
ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Φλέσσα ΕΡΤ: Η μεγάλη επιστροφή… “Στα Άκρα”

Βίκυ Φλέσσα ΕΡΤ: Η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Βίκυ Φλέσσα ΕΡΤ: Θα συνεχίσει να κάνει εκπομπές στην δημόσια τηλεόραση η Βίκυ Φλέσσα, όμως θα τις κάνει αμισθί. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της ΕΡΤ αποδέχθηκε την απόσπαση της υπαλλήλου κ. Φλέσσα στη Βουλή και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα της Βουλής, όπου θα αφιερωθεί σε μια έκδοση που προγραμματίζεται για τον Πολιτισμό. Η έκδοση θα συνοδεύεται και από εκπομπές στο κανάλι της Βουλής.

Η κ.Φλέσσα πάντως, που δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην πολιτική, χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί- με αποτέλεσμα να κοπεί η εκπομπή της για την προεκλογική περίοδο- θα συνεχίσει να κάνει εκπομπές και στην ΕΡΤ. Αλλά εφόσον πλέον θα είναι αποσπασμένη και θα πληρώνεται από άλλο φορέα του Δημοσίου, δεν θα μπορεί να πληρώνεται και από την ΕΡΤ. Έτσι αποφάσισε να κάνει την εκπομπή «Στα Άκρα» αμισθί. Η Βίκυ Φλέσσα στις τελευταίες ευρωεκλογές, ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

ert-flessa

Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, στο οποίο γνωστοποιούσε την επιστροφή της στην δημόσια τηλεόραση. Η Βίκυ Φλέσσα ζητούσε συγγνώμη «που δεν είχε τον χρόνο πείσει τον απαιτούμενο αριθμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να εκλεγεί και να ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο. Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μία καλύτερη πατρίδα», έγραφε η Βίκυ Φλέσσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις