Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Maleficent 2: Πλησιάζει η πρεμιέρα για την Αντζελίνα Τζολί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Maleficent 2: Πλησιάζει η πρεμιέρα για την Αντζελίνα Τζολί

Maleficent 2: To sequel της Maleficent κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου 2019, με τις Angelina Jolie και Elle Fanning σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Maleficent 2: H Maleficent και η βαφτιστήρα της Ορόρα έρχονται αντιμέτωπες με περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς -που ενώ τις φέρνουν κοντά την ίδια στιγμή τις ωθούν σε αντίθετες κατευθύνσεις- με αφορμή μία γαμήλια τελετή και την εμφάνιση απρόσμενων συμμάχων και σκοτεινών δυνάμεων. Η τρομερή Maleficent με την εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει σε νέες περιπέτειες. Η Maleficent έχει τη φήμη μιας σατανικής μάγισσας, αλλά στην ουσία είναι μια γυναίκα δυναμική κι ανεξάρτητη με ευαίσθητη καρδιά, που έχει διοχετεύσει την αγάπη της στην βαφτιστήρα της Ορόρα. Όταν η δεύτερη ενηλικιωθεί και αποφασίσει να παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, η νονά της θα πρέπει να αντιμετωπίσει την οικογένεια της προστατευόμενής της και κυρίως τη ραδιούργα πεθερά της, που πιστεύει ότι οι άνθρωποι και οι νεράιδες δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Η ρήξη είναι αναπόφευκτη , όμως σύντομα θα έρθει στο φως η αλήθεια για την τρομερή Maleficent. Η Disney αναθέτει στον Nορβηγό Χοακίμ Ρένινγκ να συνεχίσει την ιστορία της Maleficent, μιας ηρωίδας ανατρεπτικής, που αν και έχει τη στάμπα της κακιάς, πάντα καταφέρνει να κερδίσει την συμπάθειά μας. Χρησιμοποιώντας όλο το οπλοστάσιο των μεγάλων στούντιο- εντυπωσιακά εφέ, ευφάνταστη σκηνογραφία, χαριτωμένοι δευτερεύοντες χαρακτήρες- ο Ρένινγκ αφηγείται μια απόλυτα προβλέψιμη στην πλοκή της ιστορία. Η δε ανατροπή της εικόνας της Maleficent έρχεται αρκετά γρήγορα, όμως η φαντασμαγορία της Disney κάνει τη δουλειά της , δημιουργώντας ένα ευχάριστο θέαμα, κατάλληλο κυρίως για τους πιο μικρούς θεατές, που αγαπά τόσο η Maleficent όσο και η Αντζελίνα Τζολί που μεταμορφώνεται μοναδικά για χάρη της ταινίας.

Maleficent 2: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Maleficent 2: Η παρουσία που επισκίασε ο λουκ της Τζολί

Βέβαια πέρα από την εκρηκτική και πάντοτε εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια της ταινίας Αντζελίνα Τζολί, θα δούμε στην πρεμιέρα της ταινίας ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία με έναν μοναδικό ρόλο. Ο λόγος για την Μισέλ Φάιφερ. Πάντα λαμπερή και κομψή κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με το σκούρο κόκκινο, σατέν Armani Privé φόρεμα της με το τετράγωνο ντεκoλτέ και την μοβ ζώνη. Με αυτό της το glam look έφερε αέρα παλιού Hollywood στο red carpet. Tα ξανθά μαλλιά της έπεφταν σε χαλαρά κύματα στους ώμους της και το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και shiny. Στο sequel της ταινίας της Disney του 2014, Maleficent, η Michelle Pfeiffer υποδύεται την Queen Ingrith την μητέρα του Prince Phillip, στο πλευρό της Angelina Jolie, την οποία επισκίασε με το look της.

https://www.instagram.com/p/B3ENLWlpiOv/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις