Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια τώρα: Επιχείρηση της Δίωξης σε διαμέρισμα, για ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια τώρα: Επιχείρηση της Δίωξης σε διαμέρισμα, για ναρκωτικά

Εξάρχεια τώρα: Σε διαμέρισμα που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι χρησιμοποιείται ως αποθήκη για ναρκωτικά.

Εξάρχεια τώρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές είχαν πληροφορίες ότι μέσα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διακινούνταν ναρκωτικά. Κατά την έφοδο των Αρχών μέσα στο διαμέρισμα δεν υπήρχε κάποιος, ωστόσο αυτή την ώρα ερευνούν αν υπάρχουν κρυμμένα ναρκωτικά. Στο σημείο βρίσκεται και εισαγγελέας.

Λίγες ημέρες πριν, οι Αρχές εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών με ορμητήριο ακατοίκητο και ερειπωμένο κτίριο πίσω από την ΑΣΟΕΕ. Μάλιστα για λόγους δικής τους ασφάλειας, αλλά και για να… προλαβαίνουν τη ζήτηση από αμέτρητους πελάτες από όλες τις περιοχές του κέντρου και τα Εξάρχεια, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος της εμπορίας ναρκωτικών είχαν φθάσει στο σημείο να ανοίξουν τρύπες στους τοίχους του κτιρίου για να δίνουν από εκεί τα ναρκωτικά που τους ζητούσαν! Αυτό το κτίριο, “σούπερ μάρκετ” ναρκωτικών εκπόρθησαν οι αστυνομικοί στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αντωνιάδου, δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις