Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρέιρα Συνατσάκη χορός: Το “φλογερό” χορευτικό ντουέτο και το “Loquita challenge”
LIFESTYLE

Φουρέιρα Συνατσάκη χορός: Το “φλογερό” χορευτικό ντουέτο και το “Loquita challenge”

Φουρέιρα Συνατσάκη χορός: Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια έζησαν οι παρευρισκόμενοι στο 2ο SGS Family & Pets Festival, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Φουρέιρα Συνατσάκη χορός: Η Ελένη Φουρέιρα έκλεισε τη διοργάνωση με μία μεγάλη συναυλία. Για δεύτερη χρονιά το event έφερε κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, ενώ τους έδωσε την ευκαιρία για υιοθεσία αδέσποτων. Στο opening act οι Alcatrash έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσήκωσαν τον κόσμο. Την παρουσίαση της διοργάνωσης είχε αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν δίστασε να χορέψει στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα και να δείξει σε όλους τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον κολλητό της, Φίλιππο Ιωάννου ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα σε ξέφρενους ρυθμούς, το τραγούδι, «Loquita», που την τελευταία περίοδο έχει προκαλέσει χαμό στα social media, ενώ έχει και το δικό του challenge. Όλοι μαζί κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό με τις ικανότητές τους, αποδεικνύοντας πως έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Δείτε τον σέξι χορό της Ελένης Φουρέιρα με την Μαίρη Συνατσάκη. Οι δυό τους χόρεψαν το «Loquita» σε ξέφρενους ρυθμούς και ξεσήκωσαν το κοινό, που διασκέδασε με τον σέξι χορό τους.

https://www.instagram.com/p/B3iEfNEji15/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις