Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Τι κρύβει η οικογένεια του «Λάμπρου» από τις Άγριες Μέλισσες;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Τι κρύβει η οικογένεια του «Λάμπρου» από τις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου, επιθυμούν ο Λάμπρος και η Ελένη στο τέλος να είναι μαζί.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ο «Λάμπρος» από τις Άγριες Μέλισσες, ένας ρόλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καθοριστικός για αρκετά από όλα όσα θα δούμε στην εξέλιξη της σειράς. Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε: «Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο για τον «Λάμπρο» είναι θετικά. Στην αρχή ήταν κατά ριπάς, λέγανε «γιατί άφησες την Ελένη»… Αλλά εντάξει, δικαιολογούνται όλοι οι ρόλοι. Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το μυστικό που κρύβει η οικογένειά μας. Κανένας χαρακτήρας δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Όλοι έχουν τις πτυχές τους και ο «Λάμπρος» είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε έναν αγώνα για να ξεφύγει από αυτή την μικρή κοινωνία, να ξεφύγει από την Ελένη -γιατί δεν έπρεπε να είναι μαζί της τελικά, υπήρχε ένας λόγος, δεν έφυγε έτσι».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου, επιθυμούν ο Λάμπρος και η Ελένη στο τέλος να είναι μαζί. «Κι εμείς οι δύο το θέλουμε περισσότερο από όλους τους άλλους. Ακόμα και στα γυρίσματα. Είμαστε φίλοι. Στο κάστινγκ γνωριστήκαμε, αλλά έχουμε αναπτύξει μια πολύ ωραία σχέση».

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Ο κούκλος Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την τρέχουσα περίοδο με την τηλεθέαση να παραμένει σταθερά πάνω από το  30%, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον καστ ηθοποιών. Μάλιστα, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για νέους ηθοποιούς με αξιοσημείωτη πορεία στο θέατρο, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν γίνει γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι ο δάσκαλος του χωριού, ο Λάμπρος, ο μεγάλος έρωτας της Ελένης, ο οποίος επέστρεψε στο χωριό με τη σύζυγό του, αφού ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη.

Τον ρόλο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων ενώ έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, το τριπλούν και το βάδην. Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην. Στο παρελθόν εργάστηκε ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο ακόμη και σε οικοδομή.

Σε ηλικία 23 ετών σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και αργότερα πήρε μέρος στις σειρές  “Δικαίωση” και στο “Ου φονεύσεις” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Παράλληλα, έχει ενσαρκώσει τον Ιπόλλυτο στην Επίδαυρο και έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες παραστάσεις όπως η Νϊκη, στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο Δημήτρης, έχει εμφανιστεί και σε μουσική σκηνή, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην «Οντισιόν», όπου είχε μαζί της 6 ηθοποιούς.  Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ωνάσης- Τα θέλω όλα” ως Αλέξανδρος Ωνάσης.

View this post on Instagram

#statragoudialemenai #ert1 #kalaxristougenna

A post shared by Gkotsopoulos Dimitris (@gkotsopoulosdimitris) on

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις