Αντζελίνα Τζολί 2019: Με εντυπωσιακή εμφάνιση η ”Maleficent”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί 2019: Με εντυπωσιακή εμφάνιση η ”Maleficent”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Αντζελίνα Τζολί 2019: Στο Λονδίνο βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί την Τετάρτη και την Πέμπτη για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας της ταινίας Maleficent.

11.10.2019 | 13:55

Αντζελίνα Τζολί 2019: Η διάσημη ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, βρέθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη στο κόκκινο χαλί, στο Λονδίνο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας της ταινίας Maleficent που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού. Η Αμερικανίδα σταρ, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στον παλιό, καλό της εαυτό, επέλεξε για ακόμα μία φορά εντυπωσιακά φορέματα και με το παρουσιαστικό της να θυμίζει την Αντζελίνα Τζολί που κέρδιζε τα βλέμματα. Όπως ήταν βέβαια φυσικό και αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να κάνει τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Την Τετάρτη φόρεσε μια ασημί τουαλέτα Ralph& Russo στην πρεμιέρα στο κέντρο του Λονδίνου.

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει την περιοδεία για την προώθηση της ταινίας Maleficent της Disney παρέα με τα παιδιά της. Όπως δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή της, είναι αυτά που την έχουν φέρει και πάλι σε επαφή με τον εαυτό της και που την βάζουν σε τάξη. Η Αντζελίνα Τζολί παρέμεινε στο Λονδίνο την Πέμπτη και εμφανίστηκε μαζί με άλλους συμπρωταγωνιστές της ταινίας σε μια εκδήλωση για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας. Η 44χρονη ηθοποιός στάθηκε μπροστά από ένα μεγάλο μπάνερ με τα φτερά της ηρωίδας που υποδύεται και παρίστανε για μερικά λεπτά πως είναι η Maleficent.

Αντζελίνα Τζολί 2019: Στις 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Τελευταία προσθήκη στις σχετικές με την ταινία αποκαλύψεις της Disney είναι το τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον λογαριασμό των Walt Disney Studios κι έχει τίτλο «Maleficent: Mistress of Evil». Στο τρέιλερ της ταινίας θα δούμε την Τζολί ως Maleficent να αντιμετωπίζει την απειλή ενός νέου κακού, της Βασίλισσας Ingrith, που την υποδύεται η Michelle Pfeiffer. Μπαίνοντας με τη χαρακτηριστική της μαγκούρα μέσα στο κάστρο της Ingrith, δε χάνει χρόνο να δείξει τη δύναμή της σε μία βασίλισσα, που, όπως φαίνεται, εκμεταλλεύεται τους αθώους. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου.

«- Υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται τους αθώους. Είμαι σίγουρη ότι το είδος σας θα συμφωνούσε.

-Αν δεν ήξερα καλύτερα, θα έλεγα ότι με απειλήσατε.

-Οπότε, ξέρεις;

-Τι να ξέρω;

-Αν ξέρεις καλύτερα»

Αντζελίνα Τζολί 2019: Δείτε τα τρέιλερ της ταινίας εδώ

Exit mobile version