Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 10/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 10/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

''8 Λέξεις'' 10/10: Πέμπτη σήμερα και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έρχεται με ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο γι αυτή την εβδομάδα.

”8 Λέξεις” 10/10: Πέμπτη σήμερα και η σειρά ”8 Λέξεις” σε σενάριο του Ανδρέα Γεωργίου κλείνει γι αυτή την εβδομάδα με νέο και πολύ ανατρεπτικό επεισόδιο. Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους  να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Το αύριο θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο πάθος και όνειρα που τώρα δείχνουν πιο πιθανόν από ποτέ να πραγματοποιηθούν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι η Έρση είδε την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη, ενώ ο Άκης πέφτει τυχαία πάνω στον Οδυσσέα ο οποίος βρίσκεται εκείνη την ώρα με την Ηλιάνα. Ο Αλέκος πήγε στο ΚΕΠ Κέρκυρας και ζήτησε εξηγήσεις για την πλαστογραφία από την υπάλληλο.

 ”8 Λέξεις” 10/10: Το τρέιλερ της σειράς

”8 Λέξεις” 10/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης

Ο Αλέκος διαπιστώνει πως η υπάλληλος του ΚΕΠ Κέρκυρας δεν έχει καμία ανάμειξη στην πλαστογραφία κι έτσι το μυστήριο του ποιος βοήθησε την Ηλιάνα να το σκάσει με το παιδί συνεχίζεται. Ο Άκης λέει τον καημό του στον Οδυσσέα για όσα έχουν συμβεί, αγνοώντας πως ο Οδυσσέας είναι ενημερωμένος από πρώτο χέρι από την ίδια του την κόρη. Ο Σπύρος κατηγορεί την Ιφιγένεια πως πάει να τον τυλίξει σε γάμο, μαλώνουν και η Ιφιγένεια γυρνάει στην Αθήνα. Ο Φοίβος κεντρίζει όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον της Νίκης και το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Αλέκος προειδοποιεί τον Σίμο να μην ανεβάσει τη φωτογραφία από το γuμvό πορτραίτο της Ηλιάνας στο σάιτ, αλλά εκείνος τον αγνοεί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Ευγενία κι εκείνη υπακούει στις εντολές του «προσώπου» και δέχεται…

Ο Οδυσσέας αντιδρά άμεσα στο δημοσίευμα του Σίμου και τον αναγκάζει να το διαψεύσει. Ο Δημήτρης και η Ευγενία τρέχουν τις ετοιμασίες του γάμου, κρατώντας το κρυφό από όλους. Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Ιφιγένεια του είπε ψέματα, αλλά της κάνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ έφτασε την υπόθεση στον εισαγγελέα αλλά δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Ο Μιχαήλ από την άλλη, πνίγει τη μοναξιά του στο ποτό και πάνω στην απελπισία του επισκέπτεται τη Ρωξάνη όπου και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της. Ο Άκης κάνει μια προσφορά στον Νικηφόρο για να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά εκείνος αρνείται. Παράλληλα επισκέπτεται τον Μιχαήλ και τον εκβιάζει ανοιχτά, να αφήσει ήσυχη την Ηλιάνα και να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Δημήτρης γίνεται θεατής μιας πολύ περίεργης σύμπτωσης.

”8 Λέξεις” 10/10: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις