Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος – ΚΚΕ: “Αναπνέω και τρελαίνονται”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος – ΚΚΕ: “Αναπνέω και τρελαίνονται”

Μπογδάνος - ΚΚΕ: Κατά την εκτίμηση του κ. Μπογδάνου, το ΚΚΕ βλέπει ένα κενό στο χώρο της αντιπολίτευσης, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ «μαλθάκεψε» και δεν μπορεί να κατέβει στο πεζοδρόμιο.

Μπογδάνος – ΚΚΕ: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτήρισε το θέμα γελοίο, λέγοντας ότι ο διαδηλωτής του ΚΚΕ, τον οποίο κατονόμασε για την «καρατιά» στον άνδρα των ΜΑΤ, είναι δημόσιο πρόσωπο. «Ο τύπος δίνει συνέντευξη στο περιστύλιο, με το πρόσωπό του και τα στοιχεία του. Πλάκα κάνουμε; Άνθρωπος που κατεβαίνει στις εκλογές επικαλείται ιδιωτικότητα; Για τα στοιχεία του είχαν βουίξει τα σόσιαλ μίντια» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μου κάνουν επίθεση, γιατί είμαι αυτός που είμαι. Αναπνέω και τρελαίνονται» τόνισε. Κατά την εκτίμηση του κ. Μπογδάνου, το ΚΚΕ βλέπει ένα κενό στο χώρο της αντιπολίτευσης, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ «μαλθάκεψε» και δεν μπορεί να κατέβει στο πεζοδρόμιο, και κάνει δυναμικές ενέργειες. Επιδίδεται σε μία «ξεχειλωμένη αγριότητα», όπως είπε.

«Επειδή οτιδήποτε έχω να χωρίσω με το ΚΚΕ είναι απλώς ιδεολογικό και πολιτικό και τίποτα παραπάνω, ελπίζω κι εύχομαι ότι θα λογικευτούν σε σχέση με αυτήν τους την αντίδραση. Κοινοβουλευτικά είναι Παναγίες και αυτό το πράγμα είναι ένα χαρακτηριστικό του ΚΚΕ, που ακόμα τους πιστώνεται. Έχω πει και σε παλιότερη εκπομπή μου στο Πρώτο Θέμα ότι, αν ήμουν αριστερός, ΚΚΕ θα ψήφιζα κατά πάσα πιθανότητα, αν ήμουν λίγο πιο ανώριμος Βαρουφάκη. Αντιλαμβάνομαι όλο αυτό το οποίο κάνανε, είναι κατακριτέο, το παιχνίδι τους παίζουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογδάνος. Σε ερώτηση αν υπαναχωρεί σε όσα είπε, απάντησε: «Δεν γυρίζω τίποτα. Από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον καμία περίπτωση να γίνει βεντέτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις