Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χοψονίδου έγκυος: Ο Σπανούλης… φτιάχνει ομάδα – Έρχεται το έκτο (!) παιδί (vid)
LIFESTYLE

Χοψονίδου έγκυος: Ο Σπανούλης… φτιάχνει ομάδα – Έρχεται το έκτο (!) παιδί (vid)

Χοψονίδου έγκυος: Το "θα πάω να βουτήξω μέσα" ήταν η πρώτη φράση που βγήκε από το στόμα του Βασίλη Σπανούλη, μαθαίνοντας για την νέα εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Χοψονίδου έγκυος: Απίστευτο κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνουν γονείς για έκτη φορά. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η πρώην Σταρ Ελλάς με βιντεάκι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρώην μοντέλο ανακοίνωσε το γεγονός ότι είναι και πάλι έγκυος στα γενέθλια του τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο περίμενε να σιγουρευτεί μερικές εβδομάδες και μετά να το δημοσιοποιήσει. «Δώρο γενέθλιων. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! (το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο. χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που έδειχνε την αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη στο άκουσμα της είδησης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα χρόνια κι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. Τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και το 2017 την Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/BXlAiX5gey7/?utm_source=ig_embed

Ολυμπία Χοψονίδου: Τα καλλιστεία

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά. Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Έχουν αποκτήσει μαζί 5 παιδιά. Τον Θανάση (2 Ιανουαρίου 2010), τον Βασίλη (5 Απριλίου 2012), τον Δημήτρη (5 Ιουνίου 2013), την Αιμιλία (3 Αυγούστου 2015) και την Αναστασία (25 Σεπτεμβρίου 2017).[5] Τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το modeling και ασχολείται αποκλειστικά με την οικογένεια της.

Χοψονίδου – Σπανούλης: Το love story

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης μάλλον δεν συνάντησε τυχαία στη ζωή του τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου! Αν και αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα, η γνωριμία του με την Σταρ Ελλάς του άλλαξε ρότα! Γνωρίστηκαν στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.

Το 2009 η Ολυμπία μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο όπου γνωρίστηκαν και τελούν τον πολιτικό τους γάμο το 2010 αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Θανάσης.Στις 24 Ιουνίου του 2011 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Κτήμα Νάσιουτζικ σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί.

Χοψονίδου έγκυος: Το υπέροχο βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις