Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο πολυτάλαντος δάσκαλος της σειράς, Δημήτρης Γκοτσόπουλος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο πολυτάλαντος δάσκαλος της σειράς, Δημήτρης Γκοτσόπουλος

«Άγριες Μέλισσες»: O Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί στη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, όμως η ενασχόλησή του με την υποκριτική ήρθε απρόσμενα.

«Άγριες Μέλισσες»: Τον γνωρίσαμε μέσα από τον νέο του ρόλο στην πολύ πετυχημένη, δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και με την ερμηνεία του έχει καταφέρει να γοητεύσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού καθώς επίσης και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον δάσκαλο της σειράς, ο οποίος αναφέρει σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, την απρόσμενη ενασχόλησή του με την υποκριτική. Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, καθώς τόσο η σειρά στην οποία τον παρακολουθούμε, όσο και το θεατρικό «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς στις 11 Οκτωβρίου, είναι σημαντικές επιτυχίες για τον ίδιο.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την θεατρική παράσταση με τη σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και εξέφρασε την ανυπομονησία του για να το παρουσιάσουν στο κοινό! Μας μίλησε για τον ρόλο του, καθώς ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο, γιο του Αριστοτέλη Ωνάση!  Ακόμη, αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1 και μας υπογράμμισε γιατί θεωρεί ότι έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Μάλιστα, μας προέτρεψε να δικαιολογήσουμε όλους τους χαρακτήρες, ενώ παράλληλα μίλησε για τον «Λάμπρο», σκιαγραφώντας τον ήρωά του και μιλώντας για εκείνον. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ωστόσο, πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως barman αλλά και στις οικοδομές.Αναφέρθηκε, λοιπόν, σε αυτά τα κομμάτια της ζωής του, αλλά και στο πώς μεταπήδησε στην υποκριτική!

 «Άγριες Μέλισσες»: Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του

«Άγριες Μέλισσες»: Λίγα λόγια για τη ζωή του πολυαγαπημένου ηθοποιού

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι αν μη τι άλλο ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει ερμηνεύοντας τον δάσκαλο του χωριού, τον Λάμπρο,ο οποίος αποτελεί και τον μεγάλο έρωτα της Ελένης, που επέστρεψε στο χωριό με τη σύζυγό του, αφού ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων ενώ έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, το τριπλούν και το βάδην. Το 2002 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στα 10 χλμ. βάδην. Στο παρελθόν εργάστηκε ως σερβιτόρος, σε τηλεφωνικό κέντρο ακόμη και σε οικοδομή.

Σε ηλικία 23 ετών σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και αργότερα πήρε μέρος στις σειρές  “Δικαίωση” και στο “Ου φονεύσεις” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Παράλληλα, έχει ενσαρκώσει τον Ιπόλλυτο στην Επίδαυρο και έχει πάρει μέρος σε σπουδαίες παραστάσεις όπως η Νϊκη, στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Δημήτρης, έχει εμφανιστεί και σε μουσική σκηνή, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην «Οντισιόν», όπου είχε μαζί της 6 ηθοποιούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις