Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παπαγγελόπουλος Ρασπούτιν: Ο Σαμαράς, απαντά για τη σκευωρία Novartis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος Ρασπούτιν: Ο Σαμαράς, απαντά για τη σκευωρία Novartis

Παπαγγελόπουλος Ρασπούτιν: Ο Δημήτρης Τσοβόλας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου μετά τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Παπαγγελόπουλος Ρασπούτιν: Με ένα λιτό αλλά αιχμηρό σχόλιο απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ο κ. Σαμαράς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ομιλία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Βουλή των Ελλήνων χθες, για τη «σκευωρία» στην υπόθεση Novartis, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για το παραλήρημά του έχει την πλήρη κατανόησή μου… Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκε». Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Βουλής για προανακριτική στον Παπαγγελόπουλο, έγινε γνωστό ότι συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας με καταβολές από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και μνήμες από το ειδικό δικαστήριο του 1989 που έζησε στο πλευρό του, ιδρυτής του ΔΗΚΚΙ, έχει ανοιχτά στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αργά τη νύχτα έγινε δεκτή με 173 ψήφους κι έπειτα από μυστική ψηφοφορία στη Βουλή έγινε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis. Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για για πολιτική σκευωρία. Σε υψηλούς τόνους, μίλησε για εγκληματική ομάδα που απεργάζεται την ηθική και προσωπική του εξόντωση.

Απόσπασμα από την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις